Aroma

Æteriske olier er op gennem tiden blevet brugt til mange formål – bl.a til wellness-behandlinger, som har til formål at øge velvære – fysisk, mentalt, følelsesmæssigt og sanseligt.

Aromakursus 1 er kurset, hvor du lærer om de æteriske olier generelt! Du vil få viden omkring oprindelse, udtræk, karakteristika og virkning op igennem tiden. Det er super spændende at vide, hvor olierne kommer fra – hvad du kan bruge dem til – og hvordan.

Du lærer endvidere at give en afslappende wellness-behandling på ca. 30 minutter, som du kan gå direkte hjem og tage i brug. Det er hands-on undervisning, hvor I øver jer på hinanden.

I massagen bruger vi de 6 æteriske olier fra Forever Living Products, som du selvfølgelig også lærer om. Ingredienserne i olierne har alle en historie og er blevet brugt i århundreder i alle verdenshjørner. De er enten “rene” som f.eks. lavendelolien – eller blandingsolier som f.eks. At Ease, hvor der bl.a. er vintergrønt, eukalyptus, koriander, frankincense, rosmarin, kamille, pebermynte, basilikum og oregano i. Alle ingredienser er bæredygtigt dyrket og høstet rundt om i verden.

Praktisk info:
Der skal på kurset være minimum 4 og max 8 deltagere.
Vi starter dagen med meditation. Du behøver ikke være vant til at meditere, jeg guider jer hele vejen.

Dato: Søndag den  5. juni 2016. Tidspunktet er kl. 10.00 – 15.30.
Pris: 500 kr. inkl. en lille flaske massageolie.
Forudsætning: interesse for æteriske olier.
Kurset afholdes: på min klinik, som ligger i Sundhedshuset Viborg, Toldboden 1, 1A i Viborg.
Medbring:  Et lagen og et stort håndklæde, alle 6 olier fra Forever Living – kan også købes på dagen, skal dog bestilles på forhånd. For mere info send mig en mail.
Frokost: Husk frokost og evt. drikkevarer. Der er vand, the og kaffe undervejs, lige som der er frugt i løbet af dagen.

Tilmeld dig Aromakursus 1 den 5. juni HER.

KONTAKT