Essential

Æteriske olier er op gennem tiden blevet brugt til mange formål – bl.a til wellness-behandlinger, som har til formål at øge velvære – fysisk, mentalt, følelsesmæssigt og sanseligt.

Aromakursus 2 er for dig, der vil vide endnu mere om olierne og deres egenskaber, end du har lært på kursus i æteriske olier 1. Vi nørder i olierne (og det gør vi!), vi taler om, hvad de forskellige aromaer kan – og hvordan. Mere i dybden end på Aromakursus 1.

Blid og omsorgsfuld massage nedsætter stress, styrker kredsløbet og sætter gang i produktionen af oxytocin – vores feel-good hormone! Du lærer at give en wellnessmassage til HELE kroppen – og vi bruger skønne æteriske olier, bl.a. fra Forever Living Products i massagen. Vi skaber balance og ro i kroppen og lader hænder og olier arbejde for os.

Vi starter dagen med meditation. Du behøver ikke være vant til at meditere, jeg guider jer hele vejen.

Praktisk info:
Der skal på kurset være minimum 4 og max 8 deltagere.
Vi starter dagen med meditation. Du behøver ikke være vant til at meditere, jeg guider jer hele vejen.

Dato: Søndag den 14. august kl. 09.00 – 16.00 (måske er vi først færdige lidt senere. Det er første kursus af denne slags, så vi får se).
Pris: 800 kr. inkl. en flaske massage olie.
Forudsætning: Aromakursus 1 og lyst til at lære mere.
Kurset afholdes: på min klinik, som ligger i Sundhedshuset Viborg, Toldboden 1, 1A i Viborg.
Medbring: 2 lagner og et håndkælde, alle 6 olier fra Forever Living – kan også gennem mig – skal dog bestilles på forhånd. For mere info send mig en mail.
Frokost: Husk frokost og evt. drikkevarer. Der er vand, the og kaffe undervejs, lige som der er frugt i løbet af dagen.

Tilmelding HER.

KONTAKT