…forkæl dig selv – kærlighed til krop og sjæl med Nordlys Massage…

LOGO Nordlys Hjerte 2014 Blå Transp

Nordlys Massage er en omsorgsfuld, helhedsorienteret massage, som giver dyb afspænding, vitalitet og velvære. Massagen sætter din krop i centrum og skaber velvære og overskud. Ved at give dig hen til massagen, vil kroppen og sindet blive åbent og afslappet, og der aktiveres selvhelbredende processer, immunforsvaret styrkes, og på helt naturlig måde kan spændinger, stress og andre sundhedsproblemer behandles og egne ressourcer styrkes. Nordlys Massage giver afslapning og restitution til krop og sind.

Nordlys metoden
I Nordlys Massage bygges massagen op over en grundform. Massagen er specielt designet til at skabe balance og harmoni og sikrer samtidig, at alle dele af kroppen masseres dybt eller blidt, præcist som du har brug for.

Massagen går dybt ind i muskulaturen, men i Nordlys Massage skal du ikke kæmpe med smerte. Massagen er behagelig og forløsende, uden at være overfladisk. Er der områder, der skal gives behandling, vil du dog kunne opleve ømme steder.

Uddannelse
Nordlys Centret har jeg taget en grundig 2 årig massageterapeutisk uddannelse, fulgt op af 1 år med specialisering indenfor graviditet og efterfødsel, babymassage og sansemotorik. Du kan derfor forvente at møde både en professionel massageterapeut, et kvalificeret medmenneske og en god sparringspartner.

Klik på en af de nedenstående sider for at læse nærmere om de forskellige massager.

Book din tid her under. Kan du ikke finde en tid der passer dig, er du velkommen til at ringe eller sende mig en e-mail. Se under Kontakt.

KONTAKT