Aroma

Aromaterapi er den terapeutiske brug af æteriske olier. Behandlingen har til formål at øge dit velvære – fysisk, mentalt, følelsesmæssigt og sanseligt.

Jeg sammensætter en behandling, som er den helt rette for dig. Det kan være en behandling, som står alene med en kort samtale inden – eller det kan indarbejdes i en Nordlys massage.

Ingredienserne i olierne har alle en historie og er blevet brugt i århundreder i alle verdenshjørner. De er enten “rene” som f.eks. lavendelolien – eller blandingsolier som f.eks. At Ease, hvor der er vintergrønt, eukalyptus, koriander, frankincense, rosmarin, kamille, pebermynte, basilikum og oregano i. Alle ingredienser er bæredygtigt dyrket og høstet rundt om i verden. Der er i alt 6 olier, som vil give din krop harmoni og balance.

Før massagen
Vi begynder sessionen med en samtale, som bruges til at afklare hvor i livet du er og hvilken aromabehandling, der vil gøre dig godt.

Selve massagen
Olierne bruges direkte på kroppen, hvor de trænger direkte ind i blodbanerne og sammen med blid massage hjælper dig til velvære, afslapning, given slip på tanker og spændinger i krop og sjæl. Det kan være en blid massage med lange strøg på ryggen og under fødderne – eller det kan være en kombination af en Nordlys Massage og aromaterapi.

Tryk her for info om varighed og pris.

Husk gerne 2 lagner, når du kommer til massage. Har du ikke nogen, eller glemmer du dem, har jeg ekstra på klinikken.

Book din tid her under. Kan du ikke finde en tid der passer dig, er du velkommen til at ringe eller sende mig en e-mail. Se under Kontakt.

KONTAKT