Ayurvedisk

Ayurveda er Livets Videnskab
(Ayus er Sanskrit og betyder liv, og Veda betyder viden eller videnskab). Ayurveda er et komplet sundheds- og behandlingssystem, der stammer fra de Vediske perioder i Indien for omkring 5.000 år siden og som i dag praktiseres i alle dele af verden.

Den ayurvediske massage er fantastisk for dig, der gerne vil mærke din krop og dig selv – eller som gerne vil opleve optimal afslapning og nydelse. Det er ren luksus.

Ayurvedisk behandling ved bl.a. stress
En ayurvedisk massage kan spille en stor rolle i forebyggelse og rekreation ved stress og andre livsstilssygdomme. Den er baseret på urgammel viden om kroppens energibaner, cirkulation og på en holistisk forståelse af vores krop-sjæl-sind.

Selve massagen
Nordlys Ayurvedisk massage er dyb livgivende og afspændende massage, hvor der anvendes rigelige mængder af varm olie med tilpasset æterisk olie. Den Ayurvediske Helkropsmassage består af lange rolige strøg, der omfatter hele kroppen, kombineret med cupping, som er en speciel, let klappende massage. Kombinationen skaber en tilstand at afslappet parathed og hen mod slutningen får du en særlig ansigtsmassage med velduftende indisk creme.

Tryk her for info om varighed og pris.

Husk gerne 2 lagner, når du kommer til massage. Har du ikke nogen, eller glemmer du dem, har jeg ekstra på klinikken.

Book din tid her under. Kan du ikke finde en tid der passer dig, er du velkommen til at ringe eller sende mig en e-mail. Se under Kontakt.

KONTAKT