CoachingMassage

Coaching & Massage Serie 5+ et forløb over 5 gange, som rykker i krop og sjæl!

Coaching er en her-og-nu og fremadrettet dialog, som har til formål at hjælpe dig med at udvikle dine ressourcer, mens massagen har til formål at frigøre dig for spændinger og give dig kræfterne til at handle ud fra det vi aftaler under samtalen.

I et Coaching & Massage forløb kan du arbejde med enhver udfordring i dit liv, hvad enten det handler om manglende selvværd, seksualitet, uforløste traumer, sorg – eller et ønske om at blive mere nærværende i dit liv. Hvis det drejer sig om dybereliggende seksuelle udfordringer, vil jeg dog anbefale et længere forløb med terapeutisk massage. 

Synergi
Forløbet hedder Coaching & Massage, men for mig er det samtaleterapi og kropsterapi – og netop det kan give dig den ultimative støtte til at leve det liv du gerne vil. Vi starter med ca 60 minutters coaching, sommetider lidt mere, sommetider lidt mindre.

Samtalen tager udgangspunkt i det tema, du gerne vil arbejde med. Herefter får du en Nordlys massage. Det vil typisk være en Tema-massage, som behandler den kropslige side af det tema vi har talt om i samtalen, og gennem massagen arbejder du på at mærke din jordforbindelse, at tage imod, at give slip og at fjerne bekymringer og blokeringer.

Begynd evt. med en enkelt session og oplev, hvad det kan gøre for dig.

Vi arbejder med dit tema i samtalerne og temaet uddybes og udvikles fra gang til gang. Du får måske opgaver eller øvelser med hjem til næste session.

Normalt får du ved første og sidste session en helkropsmassage efter aftale. De tre gange imellem flyttes fokus i massagen på en måde, der støtter op om faserne i samtalen.

Når en serie er slut, kan du begynde en ny
Det vil typisk være sådan, at når du har afsluttet en serie, vil du have lyst til at tage et nyt tema op. Massageserierne er opbygget sådan, at du både kan afslutte forløbet med den femte session, eller fortsætte med en ny serie og et nyt tema i dit liv.

Et Coaching & Massageforløb er noget af det bedste, du kan gøre for dig selv, hvis du vil arbejde intensivt og målrettet med det, som rører sig i dit liv. Hold dig sund og vital – fysisk og følelsesmæssigt.

Tryk her for info om varighed og pris.

Husk 2 lagner, når du kommer til massage. Har du ikke nogen, eller glemmer du dem, har jeg ekstra på klinikken.

Book din tid her under. Kan du ikke finde en tid der passer dig, er du velkommen til at ringe eller sende mig en e-mail. Se under Kontakt.

KONTAKT