Mama-massage

Gennem graviditeten ændres din holdning, tyngden flytter sig, kroppen forandrer sig… Efter fødslen kommer barselsperioden, en skøn og dejlig tid fyldt med glæde og kærlighed. Det er dog også en tid, som er hård ved dig både fysisk og følelsesmæssigt.

Din krop har været gennem en fødsel, hvilket i sig selv er en stor fysisk præstation. Nu skal din krop  finde sig selv igen og “normalisere sig”, og samtidig flytter du tyngdepunktet fra din mave og op på dit bryst og ud på dine skuldre. Uanset om du ammer eller giver flaske, så har du barnet i dine arme i mange timer hver dag.

Din krop er træt og du får sandsynligvis ikke den søvn, du så inderligt har brug for til at producere mælk og til at have overskud til dit barn. Måske græder dit barn meget, måske skal det bare spise tit. Og har du tvillinger har du endnu mere at se til. Det tærer også på dine følelsesmæssigere ressourcer, og det er vigtigt at du plejer og nærer sig selv, din krop og din sjæl. Jo bedre du selv har det, jo mere du kan hvile i dig selv – jo bedre vil din baby have det, og kontakten mellem jer har de bedste muligheder for at blive styrket.

Hvad enten det er din trætte krop eller dit trætte sind, der skal plejes, så vil en omsorgsfuld massage kunne gøre dig godt. Den vil give dig afspænding og lindring i din trætte og anspændte krop. Du vil kunne mærke dig selv igen, mærke, at din krop lever og har brug for berøring. Du vil mærke et velvære og du vil igen få overskud til både dig selv og dit barn. En massage sætter gang i dit energiflow og du vil kunne mærke roen brede sig i dine tanker og følelser.

Tryk her for info om varighed og pris.

Husk gerne 2 lagner, når du kommer til massage. Har du ikke nogen, eller glemmer du dem, har jeg ekstra på klinikken.

Book din tid her under. Kan du ikke finde en tid der passer dig, er du velkommen til at ringe eller sende mig en e-mail. Se under Kontakt.

Måske har du også brug for at få talt om din fødsel? En fødsel er en stor følelsesmæssig oplevelse, og det er en oplevelse, som sidder i vores celler resten af livet! Derfor er det vigtigt at tale om fødslen, så vi kommer godt videre i livet. Det er dog en ganske anden sag, som du kan læse mere om her.

KONTAKT