Gravidmassage

Venter du verdens skønneste baby? Trænger din tunge krop til en blid og omsorgsfuld massage? Eller venter du blot på at den “søde ventetid” er slut, så ødemer og smerter kan forlade din krop?

Du kan få massage gennem hele din graviditet – og sådan set også under fødslen, hvis du har lyst til det!

Selve massagen er bygget op som en Klassisk Nordlys Fuldkropsmassage, hvor hele kroppen berøres. Massagen giver dig netop det, en gravid har brug for: en blid, nænsom og omsorgsfuld massage, og behandling, hvis du har smerter.

Når du er gravid, er kroppen særligt belastet – den skal arbejde hårdere end ellers, da den sørger for både dig og dit ufødte barn. Din holdning bliver anderledes, din gang ændres, dit tyngdepunkt flytter sig, dit bækken udvider sig osv. Du kan være træt, mangle energi, have ekstra brug for egenomsorg og kropsbevidsthed – eller du kan have smerter i mave, lænd, bækken eller andre steder. Ingen skal acceptere at have mange smerter under graviditeten – der KAN gøres noget!

Dit barn har brug for, at du har ro i krop og sind, at du føler dig godt tilpas, ikke har alt for ondt, og at du er afslappet. Barnet har også brug for, at du har en god kontakt til det under hele graviditeten. Det kan være svært, fordi der er så meget at nå, så mange ting, der skal gøres, måske et arbejde der skal passes, andre børn at tage hånd om, et hus, der skal holdes osv. Derfor kan massage være et rigtig godt og tiltrængt frikvarter for dig og dit ufødte barn.

Listen over gode grund til at få massage under graviditeten er næsten uudtømmelig! Jeg er sikker på, du kan kan finde noget herunder, som taler til dig:

  • Massagen er en stille stund for dig, hvor du slapper af og giver krop og sjæl ro. Det er et åndehul for både dig og dit ufødte barn.
  • Massage reducerer stress – oxytocin niveauet i kroppen øges (kroppens eget feel-good hormon).
  • Du øger din kropsbevidsthed, og kan skabe ro og balance gennem graviditet og fødsel.
  • En blid massage kan afhjælpe ødemer på ben, fødder og arme.
  • Bækkensmerter og andre graviditetsgener gør ondt! Om det er dit bækken, din mave, din lænd eller andre smerter, vil en massage kunne afhjælpe mange af generne, ligesom vi kan tale om øvelser du kan lave for at lindre smerterne.
  • Det er god fødselsforberedelse at give din krop omsorg og kærlighed! Både fysisk og følelsesmæssigt vil enhver positiv berøring hjælpe dig godt hen mod – og gennem – din fødsel.

Som du kan læse, er der rigtig mange positive effekter af massage under graviditeten. Blid og omsorgsfuld massage vil lindre dig fysisk og følelsesmæssigt, og det vil kunne give dig ro og balance. Alle massager starter med en samtale, som tager udgangspunkt i hvor du er netop nu – og hvad dine behov er.

Tryk her for info om varighed og pris.

Husk gerne 2 lagner, når du kommer til massage. Har du ikke nogen, eller glemmer du dem, har jeg ekstra på klinikken.

Book din tid her under. Kan du ikke finde en tid der passer dig, er du velkommen til at ringe eller sende mig en e-mail. Se under Kontakt.

Jeg kommer også gerne ud til arrangementer, hvor I kan få en kortere massage, og hvor vi kan lave forskellige øvelser, så I kan passe godt på jer selv gennem graviditeten. Send mig en mail for tilbud.
Har du smerter og svært ved at komme til Viborg, så ring eller skriv – lad os finde en løsning, så du ikke skal have så ondt. Det koster selvfølgelig ekstra for mig at køre ud med briks.

Ved kørsel udenfor Viborg beregnes kørselstillæg efter statens takster.
For offentlige institutioner og private firmaer udarbejdes specifikke ydelses- og prisaftaler.

KONTAKT