Massage

Den Klassiske Nordlys Massage har som formål at give dig velvære, styrke dit helbred, vække dine ressourcer og øge din livskvalitet.
Du skal vælge den Klassiske Nordlys Massage, hvis du vil have en skøn oplevelse, som øger din kropsbevidsthed, løser op i fastlåste spændinger og giver dig overskud og ro i sindet. Klassisk Nordlys Massage er samtidig en basisteknik for vores Terapeutiske Massage, hvor metoden kombineres med en lang række specifikke terapeutiske teknikker.
70 min. inkl. for- og eftersamtale.

Du kan også vælge en Klassisk Nordlys Massage delux, den ultimative oplevelse og nydelse, hvor der er afsat ekstra tid, som fordeles over hele kroppen eller der, hvor du har allermest behov for det.
90 min. inkl. for- og eftersamtale.

Før massagen
Vi begynder sessionen med en kort samtale, som bruges til at afklare evt problematikker fysisk eller følelsesmæssigt, som kan være væsentlige at tale om. Vi aftaler bl.a. hvor dybe strøgene skal være.

Selve massagen
Massagen kan være en helkropsmassage, hvor der lægges lige stor vægt på alle kropsdele, eller vi sammensætter nogle temaer som vi har fundet frem til gennem samtalen. Den Klassiske Nordlys Massage sikrer, at du får en naturlig fornemmelse af velvære, vågenhed og psykisk balance. Selve massagen er sammensat af de klassiske massagestrøg og greb, men det er karakteristisk for Klassisk Nordlys Massage, at den udover at være sund for kroppen også er generelt stressreducerende og frigør glæde og vitalitet.

Tryk her for info om varighed og pris.

Husk gerne 2 lagner, når du kommer til massage. Har du ikke nogen, eller glemmer du dem, har jeg ekstra på klinikken.

Book din tid her under. Kan du ikke finde en tid der passer dig, er du velkommen til at ringe eller sende mig en e-mail. Se under Kontakt.

KONTAKT