Der er forventninger til både dig og mig, når vi aftaler en massage. Det er vigtigt, at du læser nedenstående igennem, inden du bestiller/kommer til en massage hos mig. På den måde kan vi begge sikre en god, givende og professionel massagesession.

Har vi en aftale, er den gældende. Afbud eller ændring af aftale bedes foretaget hurtigst muligt og senest 24 timer inden aftalens start.
Ved aflysninger senere end 24 timer inden aftalens start, kræves 50% af sessionens pris.
Ved aflysninger samme dag, kræves 100% af sessionens pris.

Forventninger
Jeg arbejder med dig – ikke på dig. Jeg tager hensyn til dig, hvor du er i livet, og hvad du har behov for netop den dag, du kommer.

Forventninger til dig
For at jeg skal kunne give dig den bedste og mest professionelle massagesession, forventer jeg at du:

  • er ren og velsoigneret
  • er ærlig og fortæller mig om dine fysiske og psykiske udfordringer under forsamtalen. Det kan have indflydelse på, hvordan du tager imod massagen
  • ikke er påvirket af alkohol eller stoffer
  • har 2 lagner og et håndklæde med

Tøj eller ikke tøj
Du kan beholde dine trusser på under massagen. Du vil aldrig ligge nøgen, men altid have et lagen eller et håndklæde over dig.

Samtale og massage
Inden selve massagen, vil der altid være en forberedende samtale. Her taler vi bl.a. om dine udfordringer på det fysiske og følelsesmæssige plan. Ud fra samtalen bliver vi enige om, hvordan massagen skal være.

Olier
Min basisolie vil komme fra Nordlys Centret, men jeg kan også finde på at blande den selv.

Massage og lyst
Da jeg i nogle af mine behandlinger arbejder med manglende lyst, er det meget vigtigt for mig at fortælle dig lidt om massage og lyst. Jeg arbejder kun med kvinder i forhold til disse specialmassager, og der er ingen undtagelser i forhold til dette.

Der er ingen seksuelle berøringer i nogen af mine massager. Jeg arbejder med dit autonome nervesystem, der regulerer de ubevidste funktioner i kroppen. Kroppen slapper af og tilføres energi, og det vil derfor ikke være unaturligt, at din krop og psyke reagerer med mange forskellige følelser. Der er intet forkert i dette. Der vil altid være en rådgivningssession inden disse behandlinger.

KONTAKT