Himmel

Reiki er energi – og det er en teknik, der hjælper kroppen med at reducere stress og spændinger igennem dyb afslapning. Reiki fremmer healingprocessen og kan være en vej ind til indre ro og spirituel vækst.

Reiki er IKKE knyttet til religion eller tro – der er Reiki Healere i alle trossamfund og i alle verdensdele.

Reiki hjælper med at overføre energi – til en selv og til andre gennem hænderne, tankerne, åndedrættet, øjnene og gennem chakraerne.

Reiki hjælper med at genoprette balancen i energierne, og lindrer fysiske og følelsesmæssige virkninger af stress. Reiki åbner forsigtigt og effektivt blokerede meridianer og chakraer, og giver en fantastisk afslappethed og ro i krop og sjæl.

REI
Ordet Reiki er sammensat af to japanske ord. Rei, som kan oversættes til “spirituel guidet”, “hellig”, “grænseløs visdom”, “guddommelig”, “universel”…

KI
Ki kan oversættes med begreb som “life force energy”, “chi”, prana”, “guddommelig livskraft”,  eller “åndelig”. Det er den indre livskraft, som styrker din medfødte evne til at heale dig selv, og som kan lindre og mindske virkninger af stress og traumer, som opstår i hele dit indre system.

REIKI kan altså oversættes til noget i stil med “spirituel guidet livskraft” eller “guddommelig kærlighed” – jeg kalder det “spirituel og omsorgsfuld kærlighed”.

Behandling:
Reiki kan gives siddende, men allerbedst liggende. Du kan beholde alt tøjet på, eller du kan vælge at lade det være en effektiv del af en massage. En Reiki behandling supplerer, komplementerer og forstærker medicinske og alternative behandlinger.

Du kan arbejde med fysiske og følelsesmæssige udfordringer, her og nu, tilbage i tid og sted – eller med henblik på fremtiden. Alle kan modtage Reiki Healing – unge som gamle, syge som raske, børn og unge, under og efter graviditet.

Jeg tilbyder også trommehealing, som er endnu mere dybdegående healing, samt trommerejser for enkeltpersoner og grupper. Det kan du læse mere om på undersiden her.

Den type Reiki Healing jeg tilbyder er Usui Holy Fire Reiki, og jeg er knyttet til The International Center for Reiki Training (ICRT). Jeg praktiserer Reiki uden fordomme og uden regler. Det vil i praksis bare sige, at jeg bruger min intuition til at hjælpe dig med at guide din energi derhen i tid og sted, hvor du har mest brug for den.

Tryk her for info om varighed og pris.

Book din tid her under. Kan du ikke finde en tid der passer dig, er du velkommen til at ringe eller sende mig en e-mail. Se under Kontakt.

KONTAKT