Tromme

Trommehealingen giver en ekstra dimension til den almindelige Reiki Healing.

Gennem trommens vibrationer og monotone lyde, får du muligheden for at give helt slip på blokeringer i dit fysiske og følelsesmæssige system! Det lyder måske farligt – men healing af fysiske og følelsesmæssige traumer, gammel og ny sorg, samt alle blokeringer i krop og sjæl går dybt ned i vores underbevidsthed, et sted, hvor vi ellers ikke umiddelbart kommer, fordi vi har det bedst med at være i kontrol over følelser, tanker og handlinger.

Hvordan fungerer det? Dine celler husker – også de ting, du ikke selv umiddelbart husker, de ligger i din underbevidsthed og har kontrol over den måde, du lever dit liv i dag. Reiki healingen kan arbejde tilbage i tid. Den kan tage dig til det tid og sted i dit liv, hvor du trænger allermest til at blive healet. Vibrationerne fra trommen gør det muligt at heale på et meget dybt plan, og trommen vil gennem sin monotone rytme bringe dig i en meditative tilstand, som giver din indre healende energi lov til at arbejde for dig – i stedet for at ikke bremse dig.

Tro? Du behøver som sådan ikke tro på det – men du skal være klar til at tage imod healingen og tage ansvar for det du ønsker at få healet, og du skal være klar til at give slip på gamle mønstre eller vaner, sorg eller blokeringer. Det er ikke et quick-fix – det kræver også din opmærksomhed efter behandlingen. Det er til gengæld det stærkeste værktøj, jeg til dato har mødt og det kan hjælpe dig med at heale både fysisk og følelsesmæssigt.

Behandling: Reiki Trommehealing kan gives siddende, men allerbedst liggende. Du kan beholde alt tøjet på, mens du ligger på massagebriksen. Behandlingen supplerer, komplementerer og forstærker medicinske og alternative behandlinger. En trommehealing kan også suppleres med almindelig Reiki healing.

Du kan arbejde med fysiske og følelsesmæssige udfordringer, her og nu, tilbage i tid og sted – eller med henblik på fremtiden.

Inden trommehealingen starter, har vi en samtale om, hvad du gerne vil arbejde med. Jeg fortæller dig om processen, og måske bruger vi også affirmationer (positive bekræftelser), som styrker dig i dit eget arbejde efter behandlingen.

Den type Reiki Healing jeg tilbyder, er uden fordomme og uden regler. Det vil sige, at jeg bruger min intuition til at hjælpe dig guide din energi derhen i tid og sted, hvor du har mest brug for den.

Tryk her for info om varighed og pris.

Reiki Trommehealing kan med fordel laves i naturen. Det aftaler vi, hvis du har lyst til at prøve det.

Trommehealingen kræver, at mine “naboer” ikke er tilstede i vores Fællesskab (vi larmer nok lidt for meget) – og jeg kan derfor kun lave trommehealing nogle aftener og efter aftale.
Du er velkommen til at booke en aftentid (fra kl. 18.00) – det mest optimale vil dog være, at du sender mig en mail, så vil jeg forsøge at finde en tid til dig.

Du er altid velkommen til at ringe eller sende mig en e-mail for at lave en aftale. Se under Kontakt.

KONTAKT