Tromme

En trommerejse kan udføres alene eller som en gruppe. Det er helt og aldeles fabelagtigt til mange formål i livet og til din personlige udvikling.

Under en trommerejse kan du arbejde med lige netop det emne, du ønsker.

Individuel trommerejse:
Det kan åbne døre til tidligere tider, det kan heale sorg og traume, det kan give dig en indsigt i dit liv, du har manglet. Det er ofte en mulighed for at connecte med din indre energi, din egenomsorg og din iboende spiritualitet.

Du kan finde din spirituelle guide – dit kraftdyr – og du kan finde dybt iboende kræfter, du har glemt eller ikke ved du har.

Du kan rejse i tiden, gå tilbage til “glemte” oplevelser, som har sat sig som blokeringer eller traumer. Du kan ikke ændre det, der er sket – men du kan ændre på, hvordan du oplever og håndterer det, og tage den erfaring med ind i fremtiden.

Der er ingen grænser for, hvor du kan rejse hen – det er et spørgsmål om, hvad du er klar til at åbne op for og tage imod. Inden trommerejsen taler vi om, hvad du gerne vil arbejde med.

Individuel trommerejse:
Varighed: cirka 60 minutter
Pris: 500 kr. pr person + evt. kørsel.

Gruppe trommerejse:
En trommerejse kan også med stor fordel bruges til en gruppe. Man kan “rejse” sammen med et fælles formål, eller man kan “rejse” med hvert sit individuelle formål. Det kan også bruges som en del af en teambuildingproces.

Trommen kan bruges til at samle fokus inden undervisning, foredrag og eksamener. Den er også fænomenal, inden der skal træffes vigtige beslutninger, til at skabe fællesskab og samhørighed, så man opnår det bedste resultat for alle.

Er du interesseret i at høre mere om trommerejser, som gruppe eller som virksomhed/skole, er du meget velkommen til at kontakte mig pr. mail eller telefon – se under Kontakt.

Varighed: cirka 60 minutter
Pris: 500 kr. pr person + evt. kørsel. Er I 4 personer eller derover, gives en rabat. Kontakt mig for nærmere info.

KONTAKT