Terapi og coaching er til dig, der har lyst til at arbejde med dig selv og din seksualitet, og til jer, der gerne vil arbejde med jeres sexliv og kærlighedsliv og de udfordringer, I måtte have.

Både i individuel terapi og i parterapi er det vigtigt at turde flytte dig selv ud af comfort-zonen og se dit virkelige jeg i øjnene. At turde bevæge dig ned i kroppen og mærke efter, at have hjertet med i dagligdagen og at bruge kærligheden som indre drivkraft.

Kom ned i kroppen – ind i hjertet og mærk efter! At arbejde med kroppen som et redskab i kærlighedsrådgivningen er noget, der virkelig kan mærkes og bruges i terapien.

Ren kærlighed til krop og sjæl er, hvad jeg arbejder med, intet mindre. Husk blot, at DU har ansvaret for din udvikling – for dit sexliv – og for dit kærlighedsliv! Jeg står gerne ved din side og guider dig, men selve processen er din.

Etik, fortrolighed og professionalisme er utrolig vigtigt inden for det her fag, og disse bliver der taget godt hånd om hos mig.

Se priser her

Book din tid her under. Kan du ikke finde en tid der passer dig, er du velkommen til at ringe eller sende mig en e-mail. Se under Kontakt.

KONTAKT