Efterfødsel

At føde er måske en naturlig del af livet, men fødslen er ikke altid kun smuk og fantastisk. Sommetider rummer fødslen styrke og glæde, andre gange er det en tung og trist bagage at bære på. Den kan rumme svære følelser, både fysisk og følelsesmæssigt – og måske er du aldrig rigtig kommet dig over din fødsel følelsesmæssigt…

Vi kommer videre, dagene går og vores nyfødte fylder vores liv med alt det, nyfødte gør. Og så “glemmer” vi lidt vores fødselsoplevelser. Men den sidder i os og former vores liv fremadrettet, om vi husker den eller ej. Konsekvenserne ved en ubearbejdet fødsel kan f.eks. være tristhed, depression, usikker tilknytning til sit barn og måske ønske om kejsersnit ved næste fødsel.

Hvis vi som kvinder skal komme godt ud af fødestuen igen, kan det være nødvendigt at tale om det, der skete derinde. Det skal ikke negligeres! Det er aldrig ikke-vigtigt! Og det er aldrig for sent!

Måske bliver du gravid igen, og måske dukker minderne fra sidste fødsel op. Et ønske om endnu et barn kan være et godt incitament til at få talt den tidligere fødsel igennem, så du kommer bedst muligt gennem din graviditet og din kommende fødsel.

Få talt dit fødselsforløb igennem – det kan hjælpe dig til at få hele fødselsoplevelsen på plads i dit sind – og genfinde dig selv.

Din partner er meget velkommen til at deltage i samtalen. En enkelt samtale eller to er som regel nok til at kunne komme videre.

Tryk her for info om varighed og pris.

Book din tid her under. Kan du ikke finde en tid der passer dig, er du velkommen til at ringe eller sende mig en e-mail. Se under Kontakt.

KONTAKT