Par

Som eksamineret og certificeret parterapeut arbejder jeg sammen med jer – og vi tager udgangspunkt i, hvor I er i jeres forhold lige nu.

Jeg arbejder med stort set alle de udfordringer, der findes i et parforhold. Det kan gøre ondt at sige det, der aldrig er blevet sagt, det kan være svært at høre det, den anden føler, hvis vi selv føler noget andet.

Forventningsafstemning og kommunikation mellem to voksne mennesker i et forhold bør være ligeværdig. I skal være klar til – og villige til – at flytte jer ud af comfort-zonen og ind i et åbent rum, hvor det der er vigtigt bliver sagt – og hørt. I kommer til at se hinanden dybt i øjnene og sætte ord på de følelser, som er vigtige for jer – i jeres forhold her og nu.

Som mennesker føler vi ikke altid det samme – vores følelser er noget af det, vi ikke bare kan ændre på. Vi kan ændre vores handlinger, vores meninger, vores tilgang til livet – men følelser er altid sande for den enkelte.

At tage hul på en proces omkring ens forhold, kan være både givende og udfordrende. Hvis I er villige til at arbejde, kan I sammen finde ind til kernen af jeres forhold og bruge kærligheden som indre drivkraft.

Parterapi er for par i alle faser!
Det nye par – som lige har mødt hinanden. Måske har en af jer (eller begge to) en tung rygsæk med fra tidligere forhold, og hvor parrådgivning bruges som et forebyggende udviklingsværktøj.
Det eksisterende par – som føler sig kørt fast i de udfordringer de har i deres forhold. I ønsker at arbejde med problemerne og udfordringerne, inden de bliver absolut ødelæggende for forholdet.
Det afsluttede forhold – hvor I er på vej hver til sit, og ønsker at få det bedst mulige ud af livet hver for sig.

Jeg arbejder blandt andet med par som:

  • er gledet fra hinanden
  • har det svært i forhold til fertilitet, graviditet, fødsel og barsel
  • har været gennem utroskab
  • lever i forhold, hvor den ene er meget væk
  • oplever uens lyst
  • hvor den ene tidligere har oplevet fysisk eller psykisk vold
  • lever i en kompleks sammenbragte familie
  • ønsker at finde modet til at udforske nye seksuelle retninger
  • har det svært sammen seksuelt

Listen er næsten uudtømmelig! Som parterapeut oplever jeg ofte, at jeg som 3. part kan løsne op for meget af det, der ellers ikke bliver sagt, alt det, som er svært at sige. Det kan være så svært at overvinde angsten om, hvad der sker, når man sætter ord på sine følelser. Men det kan lade sig gøre, hvis I ønsker det.

Tryk her for info om varighed og pris.

Book din tid her under. Kan du ikke finde en tid der passer dig, er du velkommen til at ringe eller sende mig en e-mail. Se under Kontakt.

KONTAKT