Til dig, der gerne vil have det bedste ud af dit liv: du er havnet på den rette side!

Du lever i en verden og i et samfund, hvor der stilles store krav til dig hele tiden. Du skal yde mere, producere mere, være mere, rumme mere, give mere – og hele tiden blive bedre, uden at du får ret meget tilbage. Du glemmer ofte dig selv i denne fortravlede, stressede hverdag.

Sommetider resulterer det i, at du ikke længere kan mærke dig selv. Du mister kontakten til din indre coach, din intuition og din indre livs-navigatør. Sommetider resulterer det i, at du mister kontakten til din seksualitet og din indre glød… Du mister lysten – til dig selv, din partner – og måske også til det, der er dit liv. Eller også kan det resultere i, at du bliver syg, får stress, depression… eller det, der er værre.

Jeg vil gerne hjælpe dig med at nulstille

Jeg vil gerne guide dig til at finde ind til dine indre værdier, til din passion og til din glæde. Mærke din seksualitet, din lyst til livet, din glæde ved at arbejde med det, du brænder for… eller finde ind til det, du gerne vil bruge dig liv på.

Siden 2011 har jeg budt mennesker indenfor til de dybe samtaler, dér hvor det gør en forskel! Jeg lader dig bruge din tale til at sætte ord på alt det, der fylder i dit liv. Og efterfølgende får du sat krop på gennem massage og meditation, så sorg, smerte, vrede, stress og traumer kan slippe kroppen, og give plads til glæde, fornyelse og heling. Jeg har set fantastiske transformationer i de mennesker, der har besøgt mig på klinikken. Det er en stor glæde at se, hvordan livet kan udfolde sig med de rette værktøjer. Der er også plads til dig!

Se hvilke sessioner jeg kan tilbyde dig ved at klikke på menuen i øverste højre hjørne. Her kan du læse mere om:

  • Coaching eller Samtaleterapi
  • Coaching/Samtaleterapi & Massage
  • Parterapi
  • Massage

Du kan booke tider her. Du er også velkommen til at kontakte mig, hvis du er i tvivl om hvilken type session der vil være den rigtige løsning for dig.

Jeg ser frem til at møde dig.

Kærlig hilsen
Freya

KONTAKT