Til virksomheder

Til dig, der gerne vil have det bedste ud af dine medarbejdere: du er havnet på den rette side!

Med mine mange års erfaring fra HR-afdelinger, har jeg oplevet medarbejdere og kolleger, som ville have haft stor gavn af netop det, jeg kan tilbyde dig. Jeg har haft fingeren direkte på pulsen af medarbejderne og ved også, hvad der der vigtigt for virksomheden.

Der er tryk på ude i virksomhederne og der forventes meget af en medarbejder i dag. Det kræver en høj stresstærskel, et godt overblik, god trivsel, hvilen i sig selv – og rimelig ro på hjemmefronten.

“Hvordan medarbejderen har det på hjemmefronten er jo ikke mit problem”, kan du tænke. Men ønsker du at få en loyal, tilfreds og givende medarbejder, så bør du drage omsorg for dem, du har ansat i din virksomhed.

HR og rekruttering

Ansættelse af de rette medarbejdere, onboarding, udvikling og fastholdelse har været mit speciale siden 2005. Det kan du læse meget mere om på KEY CONSULTs hjemmeside. Mennesker er det, jeg brænder for – og det, jeg kan gøre for din individuelle medarbejder kan du læse om lige her på siden.

Personlig udvikling og mere arbejdsglæde

Ønsker du dig dedikerede medarbejdere, som har arbejdsglæden i orden, kan jeg også hjælpe dig!

Det går stærkt og der bliver ikke rigtig talt om de udfordringer, medarbejderne går rundt med. Det kan være i forhold til kollegerne eller til work-life-balance, som det så smukt hedder… Det er bare sådan, at hvis work-life-balance ikke vægtes rigtigt, kan det være svært for medarbejderne at fastholde fokus på arbejdet.

Jeg kan hjælpe dine medarbejdere gennem coaching, dybdegående samtaler, stresscoaching og anden sparring. Når du vælger at sætte et mere omsorgsfuldt fokus på dine medarbejdere, vil de kvittere med mere overskud, bedre trivsel og højere selvtillid, som afspejler sig i deres arbejde.

Stress

Har du en medarbejder, der rammes af stress, er der også hjælp at hente.
Stress opleves især på arbejdspladsen – det er ofte her, medarbejderen brænder sammen, og det eneste sted, man kan sygemelde sig! Det er ikke muligt at sygemelde sig fra livet i familien. Så uanset om stress og pres kommer fra virksomheden eller fra udfordringer på hjemmefronten, så er det et ansvar, du som arbejdsgiver med stor fordel kan vælge at tage hånd om.

Gennem coaching og terapeutiske samtaler, hjælper jeg din medarbejder tilbage til trivsel, arbejdsglæde og livsglæde.

Kontakt mig

Vi kan lave faste aftaler – f.eks. en gang ugentligt eller månedligt – eller som det passer ind i din virksomhed. Jeg kan komme til jer – eller dine medarbejdere kan komme til mig. Lad os tale sammen og finde den bedste løsning for lige netop din virksomhed. Jeg ser frem til at høre fra dig.

Send en mail på mail@www.freyachalotte.dk – eller ring til mig på 3145 1124.

KONTAKT