PREP-kursus 23.-24. februar 2019

– for par, som ønsker praktiske redskaber til et engageret parforhold

Dette PREP-kursus afholdes som internat med overnatning.

PREP står for Prevention and Relationship Enhancement Program eller lidt frit oversat til dansk: ’Praktiske Redskaber til et Engageret Parforhold’.

Når I kommer på et PREP-kursus, øver I jer i at have samtaler, hvor I begge bliver hørt og forstået. Det er et undervisningstilbud – ikke parterapi. Det er et kursus, der foregår som holdundervisning og suppleres af private samtaler parrene imellem. Der er ingen forventes til, at I fortæller andre kursusdeltagere om jeres private liv.

Et PREP-kursus varer 2 hele dage, og der vil være indlagt tid til øvelser, private samtaler og holdundervisning.

Hvorfor skal I tage på PREP-kursus?

Det synes jeg I skal, fordi det kan styrke kommunikationen, forebygge konflikter og give inspiration til, hvordan I som par kan pleje forholdet. Jeg mener ikke, I skal vente, til jeres parforhold knaser – jeg mener absolut, I bør komme før. Et PREP-kursus vil kunne hjælpe jer med at undgå at komme ud i de helt svære situationer. Er I allerede der, hvor det er svært, vil I absolut kunne lære at tackle nogle af jeres udfodringer bedre.

  • PREP giver konkrete redskaber til at kommunikere trygt sammen og få større forståelse for sig selv og hinandens tanker og følelser
  • PREP bygger på viden om, at parforholdet er en foranderlig størrelse, der har behov for udvikling og pleje
  • PREP bygger på forskning i, hvad der hæmmer og fremmer et godt parforhold

 

Det I lærer er blandt andet…

  • hvordan I kan pleje kærligheden i hverdagen
  • hvordan I konkret kan skabe rammer for gode samtaler
  • hvordan I kan møde udfordringer i fællesskab
  • hvordan I kan bevare og pleje vores venskab, intimitet og fælles værdier
  • at kommunikere mere klart og konstruktivt sammen

 

Jeg vil som kursusleder føre jer igennem en række temaer og undervisningen vil veksle mellem korte oplæg, filmklip og rollespil. Mellem hvert tema er der tid til, at du taler med din partner om de forskellige emner i relation til jeres eget parforhold.

PREP er for alle par – i alle livsfaser og familieformer. Om I er nygifte eller har været i jeres parforhold i 35 år, om I lever i et heteroseksuelt parforhold eller et homoseksuelt parforhold, i et åbent eller lukke forhold. Uanset hvor og hvordan I er i livet, vil I kunne tage noget med fra kurset, som vil styrke jeres forhold.

 

PREP er baseret på mere end 30 års forskning

PREP-kurset er et program, der stammer fra University of Denver i USA. Det er udviklet af psykologiprofessor Howard Markman og hans kolleger på det amerikanske universitet på basis af mere end 30 års forskning i, hvad der hæmmer og fremmer et parforhold, hvor begge parter trives.

Kursustidspunkt:
23.-24. februar 2018 kl. 9-16 begge dage.

Kursussted:
Kursussted kommer snarest. Jeg arbejder på at finde det helt rette sted, hvor vi har ro og skønne omgivelser til kurset – og hvor der samtidig er mulighed for at komme ud at gå i naturen i pauserne og efter undervisning lørdag.

Kurset vil blive afholdt i trygge omgivelser, hvor der er plads til fordybelse i undervisningen – og tid til bevægelse i naturen, når undervisningen er slut. Der vil forventeligt være fuld forplejning på kurset – mere om det snarest muligt.

Årsagen til, at jeg ønsker at I tager kurset med overnatning er, at I kommer væk hjemmefra – slipper børn og opgaver/pligter i hjemmet. I vil derfor opleve, at I gør noget godt for jeres parforhold uden at skulle være i hverdagens mønstre og vaner.

Pris:
Kommer snarest – så snart jeg kender kursusstedet.

For mere info:
Kontakt mig, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere informationer: mail@www.freyachalotte.dk eller telefon 3145 1124.

KONTAKT