PREP-kursus

– for par, som ønsker praktiske redskaber til et engageret parforhold

PREP kurserne er desværre udskudt på ubestemt tid. Jeg vil lave kurser tilpasset individuelle par – mere om dette senere.

PREP står for Prevention and Relationship Enhancement Program eller lidt frit oversat til dansk: ’Praktiske Redskaber til et Engageret Parforhold’.

PREP er for alle par – i alle livsfaser og familieformer. Om I er nygifte eller har været i jeres parforhold i 35 år er ikke afgørende. PREP henvender sig til ALLE i parforhold, som ønsker at få gode redskaber til deres forhold.

Når I kommer på et PREP-kursus, øver I jer i at have samtaler, hvor I begge bliver hørt og forstået. Det er et undervisningstilbud – ikke parterapi. Kurset foregår som holdundervisning og suppleres af private samtaler parrene imellem. Der er ingen forventninger til, at I fortæller andre kursusdeltagere om jeres private liv.

Et PREP-kursus varer 2 hele dage, og der vil være indlagt tid til øvelser, private samtaler og holdundervisning.

Hvorfor skal I tage på PREP-kursus?

Det synes jeg I skal, fordi det kan styrke kommunikationen, forebygge konflikter og give inspiration til, hvordan I som par kan pleje forholdet. Jeg mener ikke, I skal vente, til jeres parforhold knaser – jeg mener absolut, I bør komme før. Et PREP-kursus vil kunne hjælpe jer med at undgå at komme ud i de helt svære situationer. Er I allerede der, hvor det er svært, vil I absolut kunne lære at tackle nogle af jeres udfordringer bedre.

  • PREP giver konkrete redskaber til at kommunikere trygt sammen og få større forståelse for sig selv og hinandens tanker og følelser
  • PREP bygger på viden om, at parforholdet er en foranderlig størrelse, der har behov for udvikling og pleje
  • PREP bygger på forskning i, hvad der hæmmer og fremmer et godt parforhold

Det I lærer er blandt andet…

  • hvordan I kan pleje kærligheden i hverdagen
  • hvordan I konkret kan skabe rammer for gode samtaler
  • hvordan I kan møde udfordringer i fællesskab
  • hvordan I kan bevare og pleje jeres venskab, intimitet og fælles værdier
  • at kommunikere mere klart og konstruktivt sammen

Jeg vil som kursusleder føre jer igennem en række temaer og undervisningen vil veksle mellem korte oplæg, filmklip og rollespil. Mellem hvert tema er der tid til, at du taler med din partner om de forskellige emner i relation til jeres eget parforhold.

PREP-kurset er et program, der stammer fra University of Denver i USA. Det er udviklet af psykologiprofessor Howard Markman og hans kolleger på det amerikanske universitet på basis af mere end 30 års forskning i, hvad der hæmmer og fremmer et parforhold, hvor begge parter trives.

Hvor, hvornår, hvordan – og hvad koster det?

Ingen PREP-kurser planlagt pt.

Kurset afholdes i Viborg som weekendkursus 9.00-16.00 lørdag og søndag.
Pris: 2.995 kr. pr. par.
Prisen er inkl. kaffe, te og frugt mm i løbet af dagen i løbet af dagen.
Tilmelding pt ikke aktiv.

Kurset vil afholdes i trygge og gode rammer i Viborg, hvor I sammen kan skabe de bedste forudsætninger for jeres parforhold. Frokost, aftensmad og overnatning står I selv for, og jeg vil absolut anbefale jer at finde sted væk hjemmefra, så I helligere weekenden til jeres parforhold uden forstyrrelser.

PREP-kursus:

Kurset afholdes som et weekendkursus med overnatning på en skøn lokalitet i Jylland. Der er undervisning fra kl. 9-16 begge dage.
Prisen vil afhænge af tilbuddet fra lokationen og vil være med overnatning og mad.
Prisen vil være inkl. frokost begge dage, 2-retters menu lørdag, overnatning og morgenbuffet, samt kaffe/te, frugt med mere i løbet af weekenden. Tilmeld og mere info kommer senere.

I får en hel weekend til at hellige jer jeres parforhold uden forstyrrelser. Vi vil være i smukke omgivelser, som I kan nyde i pauserne og efter kursusdagen.

Generelt om kursussted

Kurset vil altid blive afholdt i trygge omgivelser, hvor der er plads til fordybelse i undervisningen – og planlægges med mulighed for at gå en tur i naturen, når undervisningen er slut.

Nogle af kurserne afholdes i Viborg som weekendkursus kl. 9-16, andre afholdes et andet sted i Jylland med overnatning.
Jeg anbefaler under alle omstændigheder, at I finder et andet sted at sove end hjemme. I vil uden tvivl få mest ud af, at bruge tiden som et retreat, hvor I er sammen om at gøre noget godt for jeres parforhold – væk fra evt. børn og opgaver, pligter og mønstre i hjemmet. Det er dog helt op til det enkelte par, hvad I ønsker at gøre.

Pris

Prisen for weekendkurser afholdt i Viborg, vil som udgangspunkt være 2.995 kr. par par.
Der vil være kaffe, te, vand og forfriskninger i løbet af dagen.
Prisen for kurser, som holdes som weekendkursus med overnatning vil tillægges forplejning og overnatning. Se pris og info på det enkelte kursus.

Betaling:

Jeres tilmelding registreres først, når deltagerbetaling er modtaget.
I kan betale via bankoverførsel til reg. 3409, kontonr. 0011085318 eller via MobilePay til 11444.
I vil efterfølgende modtage en faktura på Jeres tilmelding på den mail-adresse, der er oplyst i tilmeldingen.

For mere info:

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere informationer: mail@www.freyachalotte.dk eller telefon 3145 1124.

KONTAKT