Skoven kalder til forårsbål og shelterhygge – for kvinder!


TILMELD DIG HER

 

Kom og få en fantastisk oplevelse med forårsbål og shelterhygge i skoven sammen med andre kvinder, som også elsker naturen. Det bliver et afbræk fra hverdagen – i påsken, hvor familie og travlhed med påskefrokoster – og chancen for at miste os selv i påskeæg og lammesteg er stor.

Torsdag den 18. april – når fuldmånen står højt på himlen – slår vi lejr i skoven et sted mellem Viborg og Holstebro og vi bryder op igen fredag i løbet af morgenen. Der er stadig masser af tid til familie og påske. Praktisk info finder du nederst på siden.

En skøn nat i skoven

Når vi alle har fundet sig tilrette i de naturlige omgivelser, vil jeg guide jer gennem en meditation, som skaber nærvær og ro indeni – og er stemningen til det, vil vi også lave en trommerejse.

Vi hjælper hinanden med at skabe et lækkert måltid mad, som vi tilbereder over bål. Vi nyder maden og hinandens selskab, mens vi knytter bånd og taler om livet i skoven. Når aftenen trænger sig på, solen går ned og aftenen/natten fylder skoven, danner den fulde måne rammen om en smuk aften og nat i skoven. Der bliver en anden intensitet i naturen, når solen er gået ned og mørket har lagt sig – og ved fuldmåne er der ofte stor aktivitet i skoven. Vi går en tur i mørket, stopper op og lytter, mærker vores skærpede sanser og deler skovens magiske energi. Det bliver en smuk nat, hvor den friske, kølige luft og fællesskabet med andre kvinder giver os en fantastisk og unik oplevelse.

Vi vågner helt sikkert tidligt fredag morgen og laver i fællesskab morgenmaden over bål. Omkring solopgang går vi en tur i samlet flok og vi mærker tydeligt, at det er en anden skov, end den vi oplevede i nat. Når vi er tilbage i lejren pakker vi sammen og drager hjem fra skoven med krop og sjæl fyldt af energi og kærlighed.

Hvem kan deltage?

Alle voksne kvinder kan deltage! Uanset hvem du er, hvor du kommer fra, hvad du laver til daglig eller hvor gammel du er, så er vi alle lige i naturen. Der vil være afslappet stemning, glæde, spænding, åbenhed og nysgerrighed. Vi er sammen i den intense nat, hvor vi får en spændende og mindeværdig oplevelse. Vi vil gå et par kilometer i løbet af aftenen og også næste morgen, så du skal være nogenlunde vel gående – også i ujævnt terræn.

Hvad skal du vide?

Vi er i naturen, og der er ingen fancy toiletforhold eller make-up spejle! Der er et muldtoilet – og det skal vi nok finde ud af. Vi er kvinder og vi kan, hvad vi sætter os for! Jeg sørger selvfølgelig for, at der er hyggebelysning og toiletpapir derude.

Der er ingen dresscode – men medbring det godt tøj og godt fodtøj! Vi er i april, men temperaturen kan stadig drille og blive lav. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at have det gode tøj med – også mere, end du ville regne med hjemmefra. Hellere bære lidt for meget, end fryse! Husk også en god og varm sovepose og et godt liggeunderlag/luftmadras.

Tænk over, at dit tøj ikke larmer meget, når du går i det. Det tager noget af oplevelsen af at gå nærmest lydløst i skoven om natten. Tag også gummistøvler eller lignende på/med, hvis vejret byder på regn eller en våd skovbund. Du kan evt. tage en kikkert med, vi ved aldrig, hvad der bliver mulighed for at se i skoven. Tag endelig billeder undervejs, der bliver sandsynligvis masser at dele og snakke om efter vores tur.

Det du får med:

Følelsen af at være “alene” ude i skoven er stærk – selvom vi er sammen! Det er en blanding af urkraft, grounding og sammenhold! Ingen af os er i virkeligheden alene – vi har alle nogen og vi er også alle del af noget større. Vi vil uden tvivl mærke begge dele på denne tur. Jeg er helt sikker på, at du får en fantastisk oplevelse med herfra.

 • En fed oplevelse i naturen sammen med andre kvinder
 • Guidet meditation
 • Aftensmad over bål. Vi hjælpes ad med tilberedning
 • Overnatning i shelter
 • Gåture i skoven
 • Morgenmad med kaffe og te
 • Forfriskninger som frugt, småkager, varme drikke o.l.
 • Tid med skønne kvinder – offline!
 • Tid uden stress, uden ensomhed og uden præstation!

Husk:

 • Liggeunderlag/luftmadras
 • Varm sovepose
 • Tandbørste og tandpasta
 • Outdoor-tøj og gode sko
 • Evt. kikkert og kamera
 • Åbent sind og godt humør

Huskeliste og sidste detaljer bliver sendt i en mail til dig nogle dage før vi mødes. Her har vi lidt overblik over vejr og andre forhold, der kan gøre sig gældende for pakkelisten. Jeg glæder mig, til vi ses i skoven!

Det praktiske

Dato: Lørdag den 24. november 2018. Vi mødes mellem kl. 15.30 og 16.00 og vi bryder op søndag den 25. november ved 9-10 tiden.

Sted: Vi skal være ude i en af de smukke skove mellem Viborg og Holstebro. Detaljer kommer med mail efter tilmelding.

TILMELD DIG HER!
Du vil efter tilmelding modtage en bekræftelse samt en faktura med info om betaling. Så snart din betaling er modtaget, er din tilmelding gældende.

Pris for hele arrangementet: 495 kr. som betales ved tilmelding via bankoverførsel eller MobilePay

Yderligere oplysninger: Kontakt Freya på mail@www.freyachalotte.dk eller på telefon 3145 1124. Har du særlige behov i forhold til maden, bedes du kontakte mig om dette så tidligt som muligt inden vi mødes.

Det siger tidligere deltagere på “Skoven kalder” ture: 

“Jeg ankom til den smukkeste og mest fredfyldte plet i skoven med et shelter-område med stor bålplads i midten.

Bortset fra Freya kendte jeg ingen af de øvrige kvinder, men efter at have pakket ud og fundet mig til rette i stilheden, guidede Freya os gennem en dejlig meditation inklusiv en trommerejse, der pr automatik forbandt os.

Vi indtog en fantastisk middag, lavet på bålet naturligvis. Intet manglede til opholdet, selv toiletpapir og hyggebelysning på muldtoilettet var der sørget for. Lige omkring solnedgang begav vi os i samlet flok ud i skoven.

Det blæste lidt op og efter iagttagelserne i skoven gik vi tilbage til lejren og lagde os til ro 3 og 3 i hver shelter til natten.

Op klokken godt 5 – hurtig påklædning, en kop kaffe og så afsted igen. Samme stemning, masser af brøl og fantastisk at være sammen som kvinder i denne fantastiske energi, wauw.

Et sammenfattende indtryk for mig er: Vi har brug for naturen. Med respekt og ære i hu for den, viser den os sin pragt og væren uden blusel, uden fotoshop eller modifikationer. Den er som den er, inklusiv de dyr og madvarer den bringer med sig. Den føjer ingen, men byder os gerne indenfor til et eventyr, hvis vi vil værne om den på naturens vilkår.

Du får ikke bedre muligheder for en sanselig rejse end ved at takke ja til ét af Freya’s arrangementer og oplevelser i naturen. Hold øje med hende, hun vil hjælpe dig med at få et indblik i det dyrebareste skattekammer der findes på jord.

Tak for oplevelsen, Freya. Jeg glæder mig til mange flere sammen med dig ❤”

— Helle Fjord —
selvstændig på alle måder, livsnyder, kvinde og rasende forelsket

“Et fantastisk døgn – på et dejlig sted inde i skoven – sammen med dejlige kvinder – vi så og hørte krondyr tæt på. Så meget natur at høre dem brøle…..

I havde lavet et stort forarbejde med at vide, hvor dyrene var.

Vi blev beværtet så godt med dejlig mad, hygge, viden omkring de store prægtige dyr, meditation og en vild trommerejse og godt vejr.

Fantastisk for mig at sidde der næste morgen i solen sammen med andre kvinder og være stille…”

— Elin —

 

“Tak for en fantastisk tur!

Jeg har virkelig nydt turen og synes det var magisk at se krondyrene der i mørket, høre deres brølen og gevir slå mod hinanden. Lydene bliver mere intense i mørket og får en anden klang.

Jeg mødte også min ven, flager-powermusen, som jeg virkelig savner efter jeg er flyttet.

Udover det har jeg fået masser af inspiration til selv at komme ud. F. eks. lys i shelter, jetboil så man nemt kan få varm kaffe og suppe osv. Så nu har jeg investeret i mig selv og købt pull lamper i Jem og fix, købt en jetboil og er lige ved at lægge sidste hånd på pakningen, så drager jeg af på tur et par dage i det skønne efterårsvejr.

Alt dette var ikke sket hvis jeg ikke havde været på din tur. Den tur – og ordene på din Facebook side “I’m a dreamer and a doer.” har ramt det ømme, magelige punkt i mig, pirket til mig og til sidst, fået mig op af stolen, ud af sengen og i gang!!
Tusind tak for det Freya!”

— Jette —

KONTAKT