Skoven kalder til brunstige brøl og bålmad!

Så er det tid igen! Ligesom sidste efterår drager jeg ud i skoven for at dele en fed oplevelse med andre skønne mennesker, som også elsker naturen.

Lørdag den 12. oktober slår vi lejr i skoven et sted mellem Viborg og Holstebro (nærmere info kommer med mail efter tilmelding). Vi mødes fredag eftermiddag og bryder op igen lørdag i løbet af morgenen. Praktisk info finder du nederst på siden.

En intens nat i skoven

Når alle har fundet sig til rette i de naturlige omgivelser, vil jeg guide jer gennem en meditation, som skaber nærvær og ro indeni. Aftensmaden laver vi over bål, mens vi snakker om livet, skaber relationer til hinanden og nyder friluftslivet. Vi laver simpel, men lækker mad – og mens vi nyder maden med et glas vin eller vand, vil vi høre lidt om krondyrenes liv i skoven.

Når aftenen trænger sig på, solen går ned og den næsten fulde måne kommer frem, stiger intensiteten i skoven. Vi hører hjortene i skoven og fornemmer den helt særlige energi der er, når dyrene er i brunst. Vi tager gummirøjserne på og begiver os lydløst gennem skoven imod de åbne marker, hvor krondyrene højst sandsynligt vil komme til at være meget af aftenen/natten. Her kan vi sidde og se hjortene bejle til hinderne, kæmpe om deres gunst og forsvare deres territorium.

Vi går tilbage til lejren og nyder det sidste af aftenen omkring bålet, inden vi kravler i soveposerne. Sørg for at have et godt liggeunderlag og en varm sovepose med. Vi håber på en smuk nat, hvor fuldmånen danner rammen i skoven og hvor vi muligvis ikke får så meget søvn, fordi der vil være kronhjorte-koncert i skoven.

Morgen i skoven

Vi vågner sikkert tidligt lørdag morgen. Vi får en let og simpel morgenmad og nyder en kop kaffe eller te sammen, inden vi bryder op. Nogen skal videre til andre weekend-aktiviteter, andre kan nyde og være lidt længere i den fantastiske oplevelse. Nogen vil måske have lyst til at gå ud igen og se efter kronhjortene fra morgenstunden – det kan vi også godt nå.

Jeg husker selv min første brunstbrølstur meget tydeligt og får stadig gåsehud og et sug i maven, når jeg tænker på det. Følelsen inden i er en blanding af urkraft, grounding – og en stor ydmyghed over at få lov at se dyrene folde sig ud i deres eget element. Det er så storslået og så nærværende, så kraftfuldt og så spektakulært at se – og høre. Jeg er helt sikker på, vi får en oplevelse for livet denne aften/nat. Læs her, hvad andre synes om Skoven kalder.

Tilmelding HER!

Jeg glæder mig, til vi ses i skoven!

Kærlig hilsen
Freya Chalotte

Det praktiske

Dato: Lørdag den 12. oktober 2019. Vi mødes fra klokken 15.30 og alle bør være ankommet senest kl. 16.00. Vi bryder op næste morgen ved 8-9 tiden.

Sted: Vi skal være ude i en af de smukke skove mellem Viborg og Holstebro. Detaljer kommer med mail efter tilmelding.

Hvem kan deltage og hvad kan du forvente:

Alle voksne mænd og kvinder kan deltage! Uanset hvem du er, hvor du kommer fra, hvad du laver til daglig eller hvor gammel du er, så er vi alle lige i naturen. Der vil være afslappet stemning, glæde, spænding, åbenhed og nysgerrighed. Vi er sammen i den intense nat, hvor vi får en fantastisk og mindeværdig oplevelse. Vi vil gå et par kilometer i løbet af aftenen, så du skal være nogenlunde vel gående – også i ujævnt terræn.

Vi er i naturen, og der er ingen fancy toiletforhold eller make-up spejle! Der er dog et forholdsvist nyt muldtoilet på shelterpladsen.

Der er ingen dresscode – men det er vigtigt at medbringe det varme tøj, det er efterår og helt sikkert køligt at stå stille i en times tid eller mere. Og vær opmærksom på, at det ikke bør være tøj, der larmer, når du går i det.  Tag også gummistøvler eller lignende på/med – vi skal på skovvandring og måske er det vådt. Det er en rigtig god idé at have kikkert med, vi vil dog have et par ekstra med, der kan lånes. Du må gerne tage billeder undervejs, men dit kamera/telefon skal være lydløst.

Det, du får med:

  • En fed oplevelse i naturen sammen med andre naturglade mennesker
  • Guidet meditation eller trommerejse
  • Aftensmad over bål – vi hjælpes ad med madlavningen. Der serveres vand og et glas vin
  • Overnatning i shelters
  • Guidet tur i skoven for at se kronhjortene brøle
  • Fed fælles oplevelse til kronhjortenes koncert ude i skoven
  • Måske får du udvidet dit netværk og skabt nye relationer
  • Morgenmad med kaffe og te

TILMELD DIG HER!
Du vil efter tilmelding modtage en bekræftelse samt info om betaling. Så snart din betaling er modtaget, er din tilmelding gældende. Hvis du ikke har lyst at overnatte i skoven, er du selvfølgelig velkommen til at køre hjem om aftenen. Jeg anbefaler dog, at du bliver og får hele oplevelsen med. Prisen er dog den samme.

Pris for hele arrangementet:
695 kr. som betales ved tilmelding via bankoverførsel eller MobilePay

Yderligere oplysninger:
Huskeliste og sidste detaljer bliver sendt i en mail til dig nogle dage før vi mødes. Her har vi lidt overblik over vejr og andre forhold, der kan gøre sig gældende for pakkelisten. Kontakt Freya på mail@www.freyachalotte.dk eller på telefon 3145 1124. Har du særlige behov i forhold til maden, bedes du kontakte mig om dette så tidligt som muligt inden vi mødes.

KONTAKT