Skoven kalder til brunstige brøl og bålmad!


TILMELD DIG HER

 

Kom og få en fed oplevelse i skoven sammen med andre kvinder, som også elsker naturen.

Søndag den 23. september slår vi lejr i skoven et sted mellem Viborg og Holstebro (nærmere info kommer med mail efter tilmelding). Vi mødes søndag eftermiddag og bryder op igen mandag i løbet af morgenen. Praktisk info finder du nederst på siden.

En intens nat i skoven

Når alle har fundet sig til rette i de naturlige omgivelser, vil jeg guide jer gennem en meditation, som skaber nærvær og ro indeni. Hvis stemningen er til det, vil vi lave en trommerejse.

Maden laver vi over bål, mens vi snakker om livet, skaber relationer til hinanden og nyder friluftslivet. Vi laver simpel, men lækker mad – og mens vi nyder maden med et glas vin eller vand, vil vi høre lidt om krondyrenes liv i skoven.

Når aftenen trænger sig på, solen går ned og den næsten fulde måne kommer frem, stiger intensiteten i skoven. Vi hører hjortene i skoven og fornemmer den helt særlige energi der er, når dyrene er i brunst. Vi tager gummirøjserne på og begiver os gennem skoven imod de åbne marker, hvor krondyrene højst sandsynligt vil komme til at være meget af aftenen/natten. Her kan vi stå og se hjortene bejle til hinderne, kæmpe om deres gunst og forsvare deres territorium.

Når vi synes, vi har oplevet nok for aftenen, går vi tilbage til lejren. Vi sover i nye shelters – sørg for at have et godt liggeunderlag og en varm sovepose med. Vi håber på en smuk nat, hvor fuldmånen danner rammen i skoven og hvor vi sandsynligvis (og forhåbentlig) ikke får så meget søvn, fordi der vil være kronhjorte-koncert lige udenfor vores shelters.

Vi vågner sikkert tidligt mandag morgen. Vi får en let morgenmad og nyder en kop kaffe eller te sammen, inden vi bryder op. Nogen skal på arbejde, andre kan tage hjem og være lidt længere i den fantastiske oplevelse. Nogen vil måske have lyst til at gå ud og se kronhjortene igen – det kan vi også godt nå.

Hvem kan deltage og hvad kan du forvente?

Alle voksne kvinder kan deltage! Uanset hvem du er, hvor du kommer fra, hvad du laver til daglig eller hvor gammel du er, så er vi alle lige i naturen. Der vil være afslappet stemning, glæde, spænding, åbenhed og nysgerrighed. Vi er sammen i den intense nat, hvor vi får en fantastisk og mindeværdig oplevelse. Vi vil gå et par kilometer i løbet af aftenen, så du skal være nogenlunde vel gående – også i ujævnt terræn.

Vi er i naturen, og der er ingen fancy toiletforhold eller make-up spejle! Der er et muldtoilet, vi kan bruge – og det skal vi nok finde ud af! Vi er kvinder og vi kan, hvad vi sætter os for! Make-up´en må du ordne på vej ud af skoven, hvis du skal videre på arbejde 🙂

Der er ingen dresscode – men medbring det varme tøj, det er efterår og helt sikkert køligt at stå stille i en times tid eller mere. Og vær opmærksom på, at det ikke bør være tøj, der larmer, når du går i det.  Tag også gummistøvler eller lignende på/med – vi skal på skovvandring og måske er det vådt. Det er en rigtig god idé at have kikkert med, vi vil dog have et par ekstra med, der kan lånes. Du må gerne tage billeder undervejs, men dit kamera/telefon skal være lydløst.

Jeg husker selv min første brunstbrølstur meget tydeligt og får stadig gåsehud og et sug i maven, når jeg tænker på det. Følelsen inden i er en blanding af urkraft, grounding – og en stor ydmyghed over at få lov at se dyrene folde sig ud i deres eget element. Det er så storslået og så nærværende, så kraftfuldt og så spektakulært at se – og høre. Jeg er helt sikker på, vi får en oplevelse for livet denne aften/nat.

NB! Hvis du ikke har lyst at overnatte i skoven, er du selvfølgelig velkommen til at køre hjem sent om aftenen. Jeg anbefaler dog, at du bliver og får hele oplevelsen med. Prisen er den samme.

Til info har vi en enkelt mand med ude fra eftermiddag til aften. Han hjælper mig med det praktiske og tager os med ud og finder hjortene.

Det du får med:

 • En fed oplevelse i naturen sammen med andre kvinder
 • Guidet meditation eller trommerejse
 • Aftensmad over grill- eller bål – vi hjælpes ad med tilberedning. Der serveres vand og et glas vin
 • Overnatning i nye shelters
 • Guidet tur i skoven for at se kronhjortene brøle
 • Fed fælles oplevelse til kronhjortenes koncert ude i skoven
 • Måske får du udvidet dit netværk og skabt nye relationer
 • Morgenmad med kaffe og te.

Husk:

 • Liggeunderlag/luftmadras
 • Sovepose
 • Evt. et tæppe at sidde med ved bålet
 • Tandbørste og tandpasta
 • Varmt tøj (evt. regntøj) – vær obs på, at det skal være tøj, der ikke larmer for meget, når vi går
 • Gummistøvler
 • Kikkert og kamera (skal være lydløst)
 • Lommelygte eller pandelampe
 • Åbent sind og godt humør

Huskeliste og sidste detaljer bliver sendt i en mail til dig nogle dage før vi mødes. Her har vi lidt overblik over vejr og andre forhold, der kan gøre sig gældende for pakkelisten. Jeg glæder mig, til vi ses i skoven!

Det praktiske

Dato: Søndag den 23. september 2018. Vi mødes fra klokken 15 og alle bør være ankommet senest kl. 16.30. Vi bryder op mandag den 24. september ved 8-9 tiden.

Sted: Vi skal være ude i en af de smukke skove mellem Viborg og Holstebro. Detaljer kommer med mail efter tilmelding.

TILMELD DIG HER!
Du vil efter tilmelding modtage en bekræftelse samt en faktura med info om betaling. Så snart din betaling er modtaget, er din tilmelding gældende.

Pris for hele arrangementet: 495 kr. som betales ved tilmelding via bankoverførsel eller MobilePay

Yderligere oplysninger: Kontakt Freya på mail@www.freyachalotte.dk eller på telefon 3145 1124. Har du særlige behov i forhold til maden, bedes du kontakte mig om dette så tidligt som muligt inden vi mødes.

KONTAKT