Jeg tror, at vores verden og samfund i dag er så fyldt med stress og jag, at vi glemmer at mærke os selv. Jeg tror også, at vi – i vores forsøg på at være den bedste version af os selv – glemmer at VÆRE os selv, men forsøger at være noget, der er godt for andre.

Jeg oplever ofte kvinder, som ønsker at slippe tristhed, kamp, tvivl, stress og modløshed. Jeg tror, vi har brug for at mærke os selv igen, at finde ind til kærligheden og troen i os selv – og at lære vores egen dybde at kende.

Wild Womens Circle

I januar 2019 bliver kvindecirklen en realitet. Jeg har fundet det så vigtigt at gøre noget for og med kvinder, at jeg ikke kan vente længere.

Vi har brug for hinanden som kvinder – vi har brug for et fællesskab, hvor vi kan vokse og udvikle os, knytte bånd og skabe nære relationer. Kvindecirkler er ikke noget nyt, de har eksisteret i

Vi mødes 9 mandage i tidsrummet 17-21 samt en søndag-mandag 16-08. Ofte vil vi mødes tæt på fuldmåne, af og til ved nymåne – og ofte vil vi mødes i naturen, hvor der er højt til loftet og rødderne kan stikke dybt.

 

KONTAKT