massage

– find fodfæste med en Nordlys massage…

Nordlys massage er en omsorgsfuld massage, som giver afspænding, velvære og overskud. Hvis du giver dig selv lov til at trække stikket ud for en stund, vil krop og sind åbne op, så spændinger, fysisk og mental stress kan slippe kroppen og immunforsvaret styrkes. På helt naturlig vis kan spændinger, stress og andre sundhedsproblemer afhjælpes og dine egne ressourcer styrkes. Nordlys Massage giver afslapning og restitution til krop og sind.

Massagen går dybt ind i muskulaturen, men massagen er alligevel behagelig og afslappende. Er der områder, der får ekstra behandling, vil du dog kunne opleve ømhed.

Kommer du, fordi du er stressramt, vil jeg arbejde anderledes, kortere og med en lidt anden teknik, så jeg imødekommer netop det, du og din krop har brug for.

Scroll ned ad siden for at finde den behandling, der passer til dig.

Klassisk massage

Den klassiske Nordlys massage er en helkropsmassage, som har til formål at give dig velvære og øge din kropsbevidsthed. Du skal vælge denne massage, hvis du vil have en skøn oplevelse, løser op i fastlåste spændinger og giver dig overskud og ro i sindet.

Med massagen får du en naturlig fornemmelse af velvære, vågenhed og psykisk balance. Selve massagen er sammensat af klassiske massagestrøg og -greb, og udover at den er sund for krop og sjæl, er den også generelt stressreducerende og frigør glæde og vitalitet. Det er kærlighed til både krop og sjæl.

Klassisk Nordlys massage: 70 min. inkl. for- og eftersamtale.

Du kan også vælge en klassisk Nordlys massage delux, hvor der er afsat ekstra tid, som fordeles over hele kroppen eller der, hvor du har allermest behov for det. Hvis det er første gang du skal have en massage hos mig, eller hvis du har særlige problemstillinger, vil jeg anbefale dig at booke denne massage, så vi er sikre på at have tid nok.

Klassisk Nordlys massage delux: 90 min. inkl. for- og eftersamtale.

Husk gerne 2 lagner og et håndklæde, når du kommer til massage. Har du ikke nogen, eller glemmer du dem, har jeg ekstra.

Gravidmassage

Tillykke med graviditeten. Det er en skøn tid, som jeg håber er rigtig god ved dig. Det bringer ofte tanker og minder op fra ens egen barndom og om hvordan det mon var for ens forældre.

Måske venter du verdens skønneste baby og så er en stille stund for dig og din ufødte baby en rigtig god idé. Det er nydelse til jer begge to, en blid gravidmassage sænker stressniveauet i din krop og det kan din baby mærke. Samtidig øges niveauet af kroppens egne feel-good hormoner, og gør jer begge godt.

Sommetider kan ventetiden være lang, hvis din krop er tung og egentlig bare trænger til et break. Og hvis du blot venter på, at den “søde ventetid” er slut, så smerterne kan forlade din krop, kan ventetiden føles endnu længere og knap så sød.

Du kan være træt, mangle energi, have ekstra brug for egenomsorg og kropsbevidsthed – eller du kan have smerter i mave, lænd, bækken eller andre steder, eller du kan have mange plukkeveer. Ingen skal acceptere at have mange smerter under graviditeten eller plukkeveer, der gør ondt! Måske har du været nødt til at sygemelde dig fra dit arbejde før tid, fordi du har smerter. Der KAN gøres noget og jeg hjælper dig gerne!

Årsager til at du skal vælge at få en massage:

  • Massagen er en stille stund for dig, hvor du slapper af og giver krop og sjæl ro.
  • Massage reducerer stress, oxytocinniveauet i kroppen øges (kroppens feel-good hormon).
  • Bækkensmerter og andre graviditetsgener kan gøre ondt, men uanset om det er dit bækken, din mave, din lænd eller andre smerter, vil en massage kunne afhjælpe mange af generne.
  • Det er god fødselsforberedelse at give din krop omsorg og kærlighed!

70 min. inkl. for- og eftersamtale.

Husk gerne 2 lagner og et håndklæde, når du kommer til massage. Har du ikke nogen, eller glemmer du dem, har jeg ekstra.

Massage til stressramte

Jeg sammensætter en særlig massage til dig, når du har stress. Det er vigtigt, at du får den helt rigtige behandling og massage, hvis du er ramt af stress.

Vi vil sammen vurdere, hvor længe massagen skal vare – det kommer helt an på, hvor du er i dit forløb og vi taler sammen undervejs. De første gange vil vi have fokus på stresssystemet i kroppen, så vi får dæmpet kroppens instinktive kamp-flugt reaktioner.

Gennem massagen afspændes kroppens muskler og beroliger sindet. Nervesystemet falder til ro og du vil derigennem opleve, at du kan være mere til stede, end du længe har været.

Stressmassagen er rolig og præget af lange glidende strøg, som samler din krop og beroliger dit sind, får dig til at slappe af og vil højne oxytocinniveauet i kroppen, som du har brug for, når du er stresset.

Jeg lytter til dig – også til det, du ikke siger. Jeg er så erfaren i mit arbejde med stressramte og overbelastede, at jeg ofte kan mærke, hvad du har brug for – og hvornår din krop har fået nok.

70 min. inkl. for- og eftersamtale.

Du kan også vælge en massage til stressramte extra, hvor der er afsat ekstra tid til både for- og eftersamtale, samt til selve massagedelen. Hvis det er første gang du skal have denne massage hos mig, vil jeg anbefale dig at booke denne massage, så vi er sikre på at have tid nok.

Massage til stressramte extra: 90 min. inkl. for- og eftersamtale.

Husk gerne 2 lagner og et håndklæde, når du kommer til massage. Har du ikke nogen, eller glemmer du dem, har jeg ekstra.

KONTAKT