Meditation

Meditation er et fantastisk redskab, som jeg har brugt i coaching og samtaleterapi gennem flere år. Det er fantastisk til at skabe ro, til stressforebyggelse og stresshåndtering, til personlig udvikling og ikke mindst til bearbejdelse af traumer.

Meditation er powerfuldt, uanset om du mediterer alene eller sammen med andre. Meditation kan styrke dig i alle aspekter af livet og giver balance i krop og sind – og som sidegevinst vil du også kunne udvikle dine indre ressourcer.

Når du fordyber dig i meditation, vil det ofte blive dit helle, hvor du kan finde ro fra omverdenens larm, et sted, hvor du kan finde ro i dig selv og hvor du kan tillade dig selv at slippe hverdagen med al dens travlhed og mange tanker. Mens du omsorgsfuldt lukker omverdenen ude og lukker op ind til dit eget inderste, vil du blive tanket op af kærlighed til dig selv. Dit nervesystem vil falde til ro, din hjertefrekvens falder og dit åndedræt og din puls vil blive roligere.

Gennem meditation vil balancen mellem signalstofferne i hjernen ændres og feel-good hormonet dopamin vil blive udskilt – og stresshormonerne vil dulmes. Meditation har samtidig en smertestillende effekt og vil derfor også kunne hjælpe dig, hvis du er udfordret af smerter.

Meditationerne fungerer rigtig godt som en del af en coachingsession, men kan også stå alene. Meditationerne guides, sommetider vil der være musik i baggrunden, andre gange vil der mediteres i stilhed. Når vi mediterer vil der være en kort introduktion og selve meditationen vil vare 20-30 minutter.

Du vil få vejledning og instruktion i en enkel og dybtgående meditationsteknik, som du efterfølgende selv kan praktisere dagligt eller i det omfang, du ønsker.

Meditationerne kan være en del af en behandling, ligesom det kan tilbydes ude hos virksomheden for en eller flere, hvis du tænker at optimere dit team eller afdeling på den gode måde. I løbet af 2018 vil jeg tilbyde meditationsaftener i mine lokaler på Hjultorvet i Viborg. Det vil blive opslået her på siden, hvor du også vil kunne se noget om priser.

KONTAKT