Om Freya

Bag navnet gemmer der sig en powerfuld og passioneret kvinde med fokus på det hele menneske. Jeg har et dybtfølt ønske om, at flytte mennesker ud af comfortzonen, ud af farezonen, ud af kontrol og stress – og finde ind i kernen af dem selv. Jeg tror på, at vi fungerer bedst som mennesker, når vi er i udvikling og tør gå det ekstra skridt for det – men det kan være svært og kræve mod.

Min baggrund

Efter mange års arbejde med HR og rekruttering, hvor jeg har elsket at få lov at guide mennesker i deres arbejdsliv, fik jeg lyst til at også at skabe værdi for andre i deres private liv. Jeg blev selvstændig i 2010, og har uddannet mig inden for det krops- og samtaleterapeutiske felt. Det blev til tre terapeutiske uddannelser, som har givet mig baggrunden for at arbejde med mennesker. Jeg er gået terapiens vej, både fordi jeg er nysgerrig, men også fordi det at kunne gøre en forskel i andre menneskers liv faktisk skaber stor værdi for mig.

Gennem mine mange kurser i naturen i USA har jeg skabt mig en solid grundviden der gør, at jeg i dag kan bruge naturen som et frirum og et terapeutisk rum, ligesom jeg bruger naturen som et rum for personlig udvikling og for team-udvikling.

At gøre en forskel

Gennem mange år – fra 2005 – har jeg arbejdet med HR og rekruttering. Det vil sige, at jeg har været med til at skabe de bedste match mellem virksomheden og nye medarbejdere. Jeg har også haft ansvar for stresscoaching, samt personalejura omkring fraværspolitik, fraværs-, opsigelses- og fratrædelsessamtaler.

Jeg elsker at få lov til at gøre en forskel i menneskers liv. At få dem derhen, hvor de lykkes, blomstrer, tror på sig selv, elsker sig selv og alt det bløde, som er så pokkers livs-essentielt! Derfor har jeg siden 2011 haft en karriere ved siden af mit arbejde. I dag er jeg ikke længere ansat, men er selvstændig og skruer selv sin egen tid sammen.

Nordlys massage og det terapeutiske arbejde

Jeg valgte at uddanne mig på Nordlys Massageinstitut, fordi her undervises i det hele menneske. Uddannelsen til Nordlys Massageterapeut er en 2-årig uddannelse + specialer, hvor der udover massage også blev undervist i coaching, stresscoaching og kropspsykologi. Jeg oplever ofte, at der åbnes døre til i vores allerinderste, når coaching eller samtaleterapi kombineres med kropsterapi.

Uddannelserne til parterapeut og sexolog har jeg taget på Sexologiskolen, og jeg har fra starten vidst, at jeg ønskede at gøre en forskel for kvinder og par. Jeg bruger mest uddannelsen som sexolog til at hjælpe kvinder, men også som redskab i parterapi, da jeg ofte oplever, at parforholdets udfordringer også handler om sex, lyst eller seksualitet.

De tre terapeutiske uddannelser har tilsammen givet mig evnerne og værktøjerne – samt en stor lyst til at hjælpe dig og jer!

Naturen har altid spillet en stor rolle i mit liv, og jeg har i mange år ønsket at inddrage naturen i sit arbejde. Sammen med min mand Claus, har jeg rejst i Arizona (USA) 4-5 uger hver sommer siden 2008. Her har vi levet i og af naturen, og jeg har brugt mange, mange timer på kurser i naturen hos Ancient Pathways og The Foragers Path. Faktisk troede jeg i en del år, at jeg skulle lave mine kurser i Arizona. Men i 2018 er det blevet helt klart for mig, at jeg skal bruge naturen her i Danmark. Og nu skal den danske natur bruges endnu mere til at afholde kurser, shelterture for kvinder – og for både mænd og kvinder, unge som ældre. Den skal også bruges som et terapeutisk rum – og som teambuilding for virksomheder.

Uddannelser fra Nordlys Massageinstitut:

2011: Massør
2014: Massageterapeut
2014: Massage til Gravide I (wellness)
2014: Massage til Gravide II (smertelindring)
2015: Stresscoaching
2015: Triggerpunkter over- og underkrop
2016: Coaching Basic

Andre uddannelser:

2012: Sexolog fra Sexologiskolen
2013: Parterapeut fra Sexologiskolen
2015: PREP-lederuddannelse fra Center for Familieudvikling
2008-2017: Kurser hos Ancient Pathways og The Foragers Path

Jeg tror på…

…kærligheden, passionen, at mennesker kan det de vil, og at vi fødes for at gøre en forskel. Jeg tror på loven om tiltrækning, urkraften og det guddommelige i os alle. Jeg tror på naturen og dens kræfter til at hele krop og sjæl. Jeg tror også på sund og nærende naturkost, der passer til vores livsstil og vores krop. Og så elsker jeg indholdsrige og back-to-nature oplevelser, der nærer sjælen.

Jeg trækker vejret frit i naturen, og det kommer tydeligt til udtryk i mine ture ud i skoven! Der ude, hvor det eneste lys om natten er fra månen og stjernerne, og de eneste lyde er fra en selv og dyrene omkring en. Her rekreerer jeg, her samler jeg styrke, kærlighed, power, omsorg og en tro på livet og naturen.

Jeg tror på, at vi mennesker lever af kærlighed – til os selv – og til hinanden.

“You already possess everything necessary to become great”
Native American ordsprog

KONTAKT