Skoven kalder til fællesskab og bålmad – aftentur

Fællesskab i skoven er noget helt særligt! Udover mine ture med overnatning kan jeg nu også tilbyde en tur i skoven uden overnatning.

Det her er en aften for dig, der har lyst til at trække stikket ud, uden der er nogen forventninger til dig, uden nogen forlanger noget af dig, og uden at du skal være noget for nogen – andre end dig selv!

En aften i uge 42 mødes vi i skoven! Denne aften er alle velkommen til at deltage! Beskrivelse og tilmelding er lige på trapperne. Flere efterårsaftener er på vej i kalenderen.

En hyggelig aften i skoven

Vi mødes om eftermiddagen imellem kl. 15.30 og 16.00. Vi sidder lidt omkring bålet med en kop te/kaffe og lader roen falde på os, mens vi vender vind og vejr – og måske også noget, der stikker lidt dybere.

Når alle er landet og har fået lidt varmt at drikke, vil jeg guide jer gennem en meditation og alle de tanker, der ikke hører til her i skoven, bliver lagt væk for en stund. Vi finder jordforbindelsen sammen og slipper det, der hører til hverdagstravlheden.

Vi laver simpel aftensmad over bål og vi hjælper hinanden med at skabe et lækkert måltid mad. Når aftenen trænger sig på, solen går ned og mørket fylder skoven, danner den næsten fulde måne rammen om en smuk aften og nat i skoven. Der bliver en anden intensitet i naturen, når solen er gået ned og mørket har lagt sig – og mens vi går en tur i mørket, mærker vi vores skærpede sanser og skovens magiske energi.

Tilbage i lejren pakker vi sammen og drager hjem fra skoven med krop og sjæl fyldt af energi og glæde. Og du kan kravle i din egen seng og sikkert få en fantastisk nats søvn oven på en skøn aften.

Det praktiske

Efter tilmelding modtager du en bekræftelse samt en faktura med info om betaling. Så snart din betaling er modtaget, er din tilmelding gældende.

I forhold til beklædning og fodtøj, så kig på vejrudsigten og brug din sunde fornuft + lidt mere. Det er altid køligere, når aftenen trænger sig på, og hvis det skulle ske at regne, vil du også have glæde af regntøj. Tag fodtøj på, der er rart at gå i – og tøj, der ikke larmer for meget, når vi går stille rundt og nyder skoven i aftenmørket. Jeg glæder mig, til vi ses i skoven!

Vi mødes: klokken 15.30 i en skov 15-45 minutters kørsel fra Viborg. Nærmere info kommer efter tilmelding og når vi nærmer os datoen.

Vi bryder op: jeg forestiller mig, at vi bryder op ved 21-tiden, måske lidt før, måske lidt senere.

Pris for hele arrangementet: 500 kr. som betales ved tilmelding via bankoverførsel eller MobilePay.
OBS! De første ture i 2019 vil være til denne super pris. Jeg er i gang med at opbygge og udbygge konceptet for Skoven Kalder og du vil derfor få en smagsprøve af det, jeg er igang med at lave – til en langt lavere pris end den pris, der bliver aktuel fra sommeren 2019!

Yderligere oplysninger: Kontakt Freya på mail@www.freyachalotte.dk eller på telefon 3145 1124. Har du særlige behov i forhold til maden, bedes du kontakte mig om dette så tidligt som muligt inden vi mødes.

KONTAKT