Kurser og workshops

Jeg holder med jævne mellemrum kurser og workshops af forskellige karakter, og udbuddet vil være støt voksende hen over de kommende år. Jeg ser frem til at byde dig indenfor – eller udenfor – til blandt andet:

  • PREP-kurser for par
  • Naturoplevelser for kvinder (ligger under Skoven kalder)
  • Massageworkshop for par
  • Aromakursus
  • Visionboardworkshop

Følg med her på siden og på bloggen, hvor jeg vil lægge nyheder op. Efterhånden som jeg får lavet beskrivelser på kurserne og workshoppene, vil du kunne se dem her under med datoer og beskrivelser.

PREP-kursus

– for par, som ønsker praktiske redskaber til et engageret parforhold

PREP står for Prevention and Relationship Enhancement Program eller lidt frit oversat: ’Praktiske Redskaber til et Engageret Parforhold’.

Når I kommer på et PREP-kursus, øver I jer i at have samtaler, hvor I begge bliver hørt og forstået. Det er et undervisningstilbud – ikke parterapi. Det er et kursus, der foregår som holdundervisning og suppleres af private samtaler parrene imellem. Der er ingen forventes til, at I fortæller andre kursusdeltagere om jeres private liv.

I skal tage på PREP-kursus, for at styrke kommunikationen, forebygge konflikter og give jer inspiration til, hvordan I som par kan pleje forholdet. I skal ikke vente, til jeres parforhold knaser! I bør faktisk komme uanset hvor længe, I har kendt hinanden. Et PREP-kursus vil kunne hjælpe jer med at undgå at komme ud i de helt svære situationer. Er I allerede der, hvor det er svært, vil I absolut kunne lære at tackle nogle af jeres udfodringer bedre.

Kurset bliver afholdt enten i Viborg eller som internat et endnu udefineret sted i Jylland.

Kurser:
PREP kurserne er desværre udskudt på ubestemt tid. Jeg vil lave kurser tilpasset individuelle par – mere om dette senere.

For mere info:
Se overordnet beskrivelse.

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere informationer: mail@www.freyachalotte.dk eller telefon 3145 1124.

Praktisk info om kurser og workshops

Her finder du de praktisk info som gælder, med mindre der står andet under beskrivelsen af det enkelte kursus/workshop.

Tilmelding: Sker via tilmeldingsblanketten under kursusbeskrivelsen. Husk at din tilmelding først er gældende, når jeg har modtaget indbetaling. Din tilmelding er bindende.

Betaling: Tilmeldingen registreres først, når betaling er modtaget. Du kan betale via bankoverførsel til reg. 3409, kontonr. 0011085318 eller via MobilePay til 11444.
Du vil efterfølgende modtage en faktura på din tilmelding på den mail-adresse, der er oplyst i tilmeldingen.

Medbring generelt: Afholdes kursus/workshop i mine lokaler i Viborg, vil jeg anbefale at huske indendørs sko el.l., da udendørs fodtøj stilles ved indgangen.
Yderligere vil stå i kursusbeskrivelsen og bekræftelsesmailen.
Evt. frokost og drikkevarer udover vand, te og kaffe, hvis det fremgår af kursusbeskrivelsen og bekræftelsesmailen.

KONTAKT