Træk stikket!

Kender du følelsen af, at den ene dag bare tager den anden? At du helt glemmer – eller ikke når – det, du egentlig gerne selv vil?
Kender du det der med, at du har glemt liiiige at mærke efter, hvordan du egentlig selv har det, fordi der altid er så meget andet – eller andre – der synes vigtigere. Vi kender det vist allesammen!

Vi burde alle trække stikket et øjeblik – bare engang imellem. Lige lande i os selv, nyde livet og naturen… uden forventninger, uden krav… Vi har alle brug for at lade batterierne op!

Naturen gør godt!

Naturen beroliger vores nervesystem og skaber jordforbindelse. Naturen stiller ingen krav og er til gengæld fuld af sanseoplevelser. Den er ren kærlighed til krop og sjæl – og er desuden balsam for et stresset og overbelastet sind.

Jeg har valgt at skabe et univers med naturoplevelser for dig! Dig, der vil mere med livet, end blot arbejde og hverdagstrummerum. Hvordan lysten til at skabe naturoplevelser er blevet til, kan du læse om på min blog lige her.

I naturen er vi alle lige og kan være os selv uden stress, uden filter og uden at skulle være på vagt.

Rammen for alle turene sættes i naturen. Vi finder fodfæstet i skoven, laver mad sammen over bålet og taler om de vigtige ting i livet. Vi nyder hinandens selskab, trækker stikket ud og lader alle vores sanser komme i spil.

Naturoplevelser for alle

Jeg har nu igen et par skønne ture klar, så der er muligheder for at få sanserne vækket ude i skoven, uanset hvem du er. Datoer og nærmere beskrivelser vil løbende blive lagt op her på siden i de beskrivelserne her på siden.

Hvilken tur skal du med på? Pt er der en tur kun for kvinder – og ture for både mænder og kvinder. Senere bliver der også mulighed for en tur for børn/unge med voksne og en tur kun for mænd. Det bliver et aldeles fantastisk år i skoven!

Læs indhold af turene ud i naturen herunder.

Skoven kalder til fællesskab, bål og shelterhygge – med overnatning

I oktober måned er temaet for Skoven kalder brunstige brøl og bålmad! Klik på linket længere nede for at læse mere…

Skoven danner rammen om en skøn aften og nat i selskab med andre, der elsker naturen. Det bliver et afbræk fra hverdagen, hvor vi slipper følelsen af at have kontrol og nyder bare at være i naturen.

Vi mødes i skoven om eftermiddagen, hvor vi vil meditere og finde nærvær og ro indeni. Vi laver lækker aftensmad over bål og nyder maden og hinandens selskab, mens vi skaber relationer og taler om stort og småt i livet.

Når aftenen trænger sig på, solen går ned og mørket fylder skoven, går vi en tur, hvor vi mærker vores skærpede sanser og deler skovens magiske energi.

Næste morgen omkring solopgang går vi igen en tur i samlet flok og mærker en anden skov, end den vi oplevede aftenen inden. Når vi er tilbage i lejren laver vi i fællesskab morgenmaden over bål og efterfølgende pakker vi sammen og drager hjem fra skoven med krop og sjæl fyldt af energi og kærlighed.

Pris: 695 kr. pr. person inkl. aftensmad og morgenmad.

OBS: Mange af turene vil kun være for kvinder, det vil fremgå af de enkelte datoer.

LÆS MERE INFO OM TURENE og datoer HER.

Skoven kalder til aftenhygge – aftentur

Vi mødes i skoven om eftermiddagen og tilbringer aftenen sammen i den smukke natur, sammen med andre skønne mennesker, der også elsker naturen. Vi tager et kort afbræk fra en travl hverdag, trækker stikket ud nogle timer og lader batterierne op, inden vi bryder op igen.

Jeg guider jer gennem en meditation, som skaber ro og nærvær. Bagefter laver vi i fællesskab mad over bålet og lader aftenen
sænke sig over skoven, mens vi taler om det gode liv – og hvad skoven kan give os.

Efter maden går vi en tur ud i skoven, hvor vi bruger alle sanserne og mærker skoven – og os selv! Tilbage i “lejren” bryder vi op og vender tilbage til hverdagen med ny energi og en skøn oplevelse rigere.

Pris: 500 kr. pr. person inkl. aftensmad.

LÆS MERE INFO OM TURENE og datoer HER

Wild Women Retreat – med 2 overnatninger

En fantastisk forlænget weekend – kun for kvinder! Vi tager ud i naturen, skaber venskaber og bygger netværk. Vi laver yoga, mediterer, bader, laver lækker bålmad og nyder hinandens selskab. En enestående mulighed for at lade batterierne op sammen med andre kvinder uden filter, uden parader og i kærlighed til og respekt for os selv og hinanden.

Denne retreat er stadig i støbeskeen, men skabertrangen for et retreat måtte vige for andre spændende ting i foråret 2019. Jeg glæder mig til igen at gå i retreat-mode og skabe den fedeste weekend for kvinder!

Teambuilding/Team-udvikling

Virksomheder, der ønsker at styrke teamånden, fællesskabet og samarbejdet, er også en del af “Skoven kalder” tankegangen. Når man er uden for de daglige rammer i virksomheden, ude i naturen, hvor vi alle er lige, er det lettere at bygge og udvikle et team. Vi kan inddrage værdiarbejde, samarbejde, kommunikation, målsætninger og at nå målene som et team.

Teambuilding skal være sjovt – men også udfordrende! Udfordringer, er løses i et team giver følelsen af powerfuldt og stærkt samarbejde. Gennem udfordringer i naturen finder I nye veje og nye redskaber til samarbejde. En dag med teambuilding hos os kan byde på opgaveløsning på kryds og tværs, udfordringer hver for sig og i fællesskab, og vi laver team-cooking med udfordringer!

Teambuilding-kurserne arrangeres i samarbejde med Claus Sloth Andersen, som har Wilderness Skills og Hunt2Eat. Claus har mere end 30 års erfaring fra Forsvaret, han har undervist på overlevelseskurser i Danmark og i udlandet, og han er desuden min mand og nærmeste sparringspartner gennem mange år.

KONTAKT