Skoven kalder til brunstige brøl og bålmad i oktober

Så er det tid igen! Ligesom sidste efterår drager jeg ud i skoven for at dele en fed oplevelse i skoven under kronhjortenes brunsttid. Der er kun enkelte ture med meget begrænset antal pladser…

Kom og få en fantastisk oplevelse med fællesskab i skoven, bålmad og shelterhygge sammen med andre, som også elsker naturen. Efterårets ture ligger i forbindelse med weekend/efterårsferie, hvor fuldmånen er på spil og den vil jeg rigtig gerne ha’  med på vores ture i skoven.

Oktober:
Lørdag den 12. oktober 2019. Denne tur er for alle friske og naturglade mænder og kvinder… Tilmelding HER.
Uge 42 vil byde på en sheltertur for mødre og deres børn (+12 år). Beskrivelse og tilmelding lige på trapperne.

En intens nat i skoven med brunstige brøl!

Vi mødes i skoven om eftermiddagen, og når alle har fundet sig tilrette i de naturlige omgivelser, vil jeg guide jer gennem en meditation, som skaber nærvær og ro indeni. Sommetider har jeg trommen med ud, og vi kan lave en trommerejse, hvis stemningen er til det. Vi hjælpes ad med at lave et måltid lækker aftensmad over bål, nyder maden og hinandens selskab, mens vi skaber nye relationer og taler om stort og småt. Mens vi nyder maden med et glas vin eller vand, vil vi snakke lidt om krondyrenes liv i skoven.

Arrangementerne med overnatning ligger oftest omkring fuldmåne. Når aftenen trænger sig på, solen går ned og mørket fylder skoven, danner månen rammen om en smuk aften og nat i skoven. Der er en anden intensitet i naturen, når solen er gået ned og mørket har lagt sig. Vi hører hjortene i skoven og fornemmer den helt særlige energi der er, når dyrene er i brunst. Vi tager gummirøjserne på og begiver os lydløst ind i skoven og ud mod de åbne marker, hvor krondyrene højst sandsynligt vil komme i løbet af aftenen/natten. Her kan vi sidde og se hjortene bejle til hinderne, kæmpe om deres gunst og forsvare deres territorium.

Tilbage til lejren nyder vi det sidste af aftenen omkring bålet, inden vi kravler i soveposerne. Vi håber på en smuk nat, hvor fuldmånen lyser skoven op, og hvor vi muligvis ikke får så meget søvn pga kronhjorte-koncert i skoven.

Den friske luft og fællesskabet med andre naturelskere giver os helt sikkert en fantastisk og unik oplevelse sammen.

Vi vågner sikkert tidligt næste morgen og omkring solopgang går vi en tur i samlet flok og mærker en anden skov, end den vi oplevede aftenen inden. Når vi er tilbage i lejren laver i fællesskab morgenmaden over bål, pakker vi sammen og drager hjem fra skoven med krop og sjæl fyldt af energi og kærlighed.

Hvad siger andre om Skoven kalder?

Jeg husker selv min første brunstbrølstur meget tydeligt og får stadig gåsehud og et sug i maven, når jeg tænker på det. Følelsen inden i er en blanding af urkraft, grounding – og en stor ydmyghed over at få lov at se dyrene folde sig ud i deres eget element. Det er så storslået og så nærværende, så kraftfuldt og så spektakulært at se – og høre. Jeg er helt sikker på, vi får en oplevelse for livet denne aften/nat.

Her er lidt udtalelser fra tidligere deltagere fra Skoven kalder.

Det praktiske

Du vil efter tilmelding modtage en bekræftelse samt en faktura med info om betaling. Så snart din betaling er modtaget, er din tilmelding gældende. Du får en overordnet pakkeliste.

De sidste detaljer og evt. ekstra ting til pakkelisten bliver sendt i en mail til dig en uges tid før vi mødes. Her har vi lidt overblik over vejr og andre forhold, der kan gøre sig gældende for pakkelisten. Jeg glæder mig, til vi ses i skoven!

Vi mødes: mellem kl. 15.30 og 16.00 i en skov ca 45 minutters kørsel fra Viborg. Nærmere info kommer efter tilmelding og når vi nærmer os datoen.

Vi bryder op: jeg forestiller mig, at vi bryder op ved 8-9-tiden næste morgen, måske lidt før, måske lidt senere. Skal du før afsted, er der selvfølgelig også mulighed for det.

Pris for hele turen: 695 kr. som betales ved tilmelding via bankoverførsel eller MobilePay.

Yderligere oplysninger: Kontakt Freya på mail@www.freyachalotte.dk eller på telefon 3145 1124. Har du særlige behov i forhold til maden, bedes du kontakte mig om dette så tidligt som muligt inden vi mødes.

KONTAKT