Coaching og samtaleterapi

Både coaching og samtaleterapi kan hjælpe dig gennem alle livets faser.

Coaching er en her-og-nu og fremadrettet dialog, og benyttes ofte, når du ønsker udvikling i dit liv. Coachingen foregår i et ligeværdigt forhold og jeg støtter dig i din proces. På den måde kan du finde ro og ressourcer til at finde fodfæstet i livet eller til at realisere dine drømme. Coaching er en respektfuld, optimistisk og fremadrettet proces. Vi tager altid udgangspunkt i at finde løsninger, uanset de omstændigheder, du kommer med.

Samtaleterapi er intensive og respektfulde samtaler. Denne form for terapi bruges ofte i forbindelse med livskriser, stress, depression, traumer, sorg, vrede og andre udfordringer i livet.

Har du stress eller føler du et stort pres fra arbejde eller omgivelser, har du brug for en, der ved hvad den stressede krop og hjerne har brug for. Det finder du hos mig – se mere på siden om Stress. Jeg har arbejdet inden for området i flere år, både i forhold til coaching og til massage. Måske skal du ikke have en hel times massage første gang du kommer. Vi tager et skridt af gangen og du lærer langsomt at passe på dig selv og din krop.

Freya anbefaler

Oftest anbefaler jeg coaching og samtaleterapi i sammenhæng med massage. Du bruger hovedet til at tænke med, og du taler ofte ud fra det du tænker. Og når tankerne fylder for meget, bliver livet ofte tungt. Når massage (kropsterapi) sættes sammen med samtale, slipper kroppen spændinger og smerter. Liver bliver bare lettere at leve, når kroppen kan finde ro og slapper af. Krop og sind hænger uløseligt sammen – derfor vil min anbefaling ofte være et forløb med både samtale og massage.

Coaching/samtaleterapi & Massage

Der sker noget forunderligt, når du får sat krop på efter samtalen. Det ændrer nemlig også noget ved dine tanker, måden du ser verden, måden du ser dig selv, måden du arbejder, måden du er sammen med andre mennesker osv. De fysiske gener, du enten ved du har – eller du ikke kendte, før vi gik i gang, vil slippe din krop, og du vil opleve en mere fri og afslappet krop og et mere roligt sind.

Du kan altid vælge at starte med en enkelt session med Coaching/samtaleterapi & Massage. Er der god kemi mellem os og hvis vi sammen vurderer, at du vil have godt udbytte af det, vil jeg anbefale dig et forløb, som passer til dig og de udfordringer, du kommer til mig med. Antallet af sessioner vil afhænge af dine udfordringer og hvor du kan håndtere dem. Du er velkommen, uanset om du selv har mærket behovet eller om din arbejdsgiver evt. vil hjælpe dig med at få det bedre. Det vil være et forløb, der flytter noget i både krop og hoved!

I et forløb med Coaching/samtaleterapi og Massage kan du arbejde med de udfordringer, du har i dit liv. Det kan f.eks. handle om ændring af livsstil, personlig udvikling, stress, gamle mønstre, traumer, sorg – eller et ønske om at blive mere nærværende i dit liv.

Først samtale – så massage

Hver session starter med ca 60 minutters coaching/samtaleterapi. Tiden vil afhænge af, hvad dine udfordringer er og hvordan du har det på dagen.

Efter coaching/samtaleterapi er det tid til en Nordlys massage. Alt afhængig af, hvad dine udfordringer er, vil vi sammen finde ud af, hvad du og din krop har brug for af massage. Vi vil typisk arbejde på, at du kommer til at mærke dig selv og din krop igen, at du mærker din jordforbindelse og lærer at sætte grænser, fjerne bekymringer og blokeringer.

Varighed i alt cirka to timer.

Forløb

Vælger du et forløb med 5x Coaching/samtaleterapi & Massage, er der en god mulighed for at komme dybt ind i det, du ønsker at arbejde med. Vi sammensætter forløbet, så vi kommer hele kroppen igennem i dele, som relaterer til det vi taler om i coachingen den pågældende session.

Der er selvfølgelig også noget at spare ved at vælge et forløb. Du kan selv booke alle 5 gange på en gang med 8-10 dages interval. Skriv hvilken session du booker, eks. “2/5”, hvis det er session nr. 2 af 5.

Book din tid HER.

KONTAKT