Stress

Vi lever i en verden, hvor der forventes meget af os – og hvor vi forventer meget af os selv, både personligt, arbejdsmæssigt og på familiefronten. Vi vil nå mere og vi vil opnå mere – og vi mærker ofte ikke stressen i tide, da den som regel kommer snigende… vi bliver ”stressblinde”, indtil det hele pludselig falder fra hinanden. Jeg har mærket det på egen krop tilbage i 2003 og jeg ser det gang på gang hos de mennesker, jeg taler med om stress.

Stress kan beskrives som en tilstand af kropslig og psykisk ubalance. Jo større stressniveau vi har, jo dårligere trivsel har vi også som mennesker. Stress øger risikoen for fysisk og psykisk sygdom og forringet livskvalitet, især hvis der er tale om stress, der strækker sig over en længere periode.

Stress spiller i dag en meget stor rolle i manges hverdag, og andelen af mennesker med et højt stressniveau er stigende. Udviklingen viser desværre, at der i mange af kommunerne i Region Midtjylland, heriblandt Viborg, er signifikant flere med et højere stressniveau end ved sidste undersøgelse.

Stress er blevet et stort problem, både på et personligt, samfundsmæssigt og arbejdsmæssigt plan. Stress er en væsentlig årsag til sygefravær og har store omkostninger for den der rammes – og for dem omkring os.

Region Midtjylland:

Den nyeste undersøgelse ”Sundhedsprofilen 2017” er netop blevet fremlagt (marts 2018) og viser, at andelen af mennesker med et højt stressniveau udgør 31% af befolkningen, svarende til knap hver tredje af Region Midtjyllands borgere! Fra den tidligere sundhedsprofil (Sundhedsprofilen 2013) til den nyeste, ses en stigning på 4% i andelen af mennesker, der har et højere stressniveau.

Jeg hjælper dig med at finde ind til dig selv gennem stresscoaching/samtaleterapi, evt. med massage eller meditation. Du lærer at mærke dig selv og dine egne grænser igen. Jeg tager imod dig i mine lokaler i Viborg, og jeg kommer også gerne ud i virksomheden og hjælper med stresshåndtering og at sætte fokus på det gode arbejdsliv.

Jeg vil anbefale dig at booke en tid til Stresscoaching extra (75 min.) første gang du kommer. Så er der tid nok til, at vi sammen kan tale om, hvordan jeg bedst muligt kan hjælpe dig. Booker du tid til både coaching og massage, vælger du “Coaching & Massage” og skriver, at du er stressramt el.l. i notefeltet.

Vigtigt at vide

Når du kommer til coaching, er der visse ting, der er vigtige at have kendskab til.

Notater og journalføring er væsentlige dele af enhver session. Det rareste er jo, at vi begge ved, hvad vi har talt om sidst, og hvilke problemstillinger du har. Notater og journaler opbevares selvfølgelig anonymt og forsvarligt og lever op til den nye dataforordning pr. 1. maj 2018.

Tavshedspligt og fortrolighed er vigtigt! Det, vi taler om under vores samtale, forbliver mellem os.

Undtagelse af tavshedspligt vil kun ske i tilfælde, hvor klienten eller andre skønnes at være til fare for sig selv eller andre.

Forventninger
Du er altid selv ansvarlig for din proces, og jeg løser ikke dine problemer. Min opgave er, at guide dig nænsomt igennem de processer, du vælger at skulle igennem. Sommetider føles det måske ikke nænsomt, men udvikling er ikke altid let og smertefrit. Du kommer på arbejde og du skal være villig til at indgå i et samarbejde med dig selv i den udviklingsproces, du skal igennem.

Stresscoaching

Stresscoaching/samtaleterapi (uden massage) er for dig, der ønsker at få hjælp til at bearbejde din stresssituation uden massage.

Det er for dig, der er ramt af stress og for dig, der ønsker at arbejde med dig selv. Når du vælger at komme i et coachingforløb, er det vigtigt at du er klar til at turde flytte dig ud af comfortzonen og tage ansvar i dit eget liv.

Drag omsorg for dig selv ved at booke en tid til coaching – omsorgsfuldt, ærligt og professionelt hjælper jeg dig med at finde ind til dig selv igen.

Jeg tager imod klienter i mine lokaler i Viborg og ude i virksomhederne. Vi taler om fysiske og følelsesmæssige reaktioner, dit arbejdsliv, dit familieliv og dit sociale liv. Vi taler om smerter, livskriser, sygemelding og hvordan du bedst kommer tilbage til et liv i balance.

Coaching fungerer rigtig godt sammen med kropsterapi. Ønsker du at kombinere Stresscoaching og massage, kan du læse mere under Coaching & Massage. Meditation er også et kraftfuldt værktøj at kombinere med coacing og vil ofte være en del af et forløb.

Du kan vælge at booke tid til Stresscoaching 60 min., eller Stresscoaching extra 75 min.

Jeg anbefaler, at du booker Stresscoaching extra 75 min. den første gang, så der er tid til at høre din historie og vi får tilpasset behandlingen til, hvor du er i dit liv lige nu.

KONTAKT