Freyas Blog lever og fyldes med passion og kærlighed!

oktober 1st, 2017 Posted by Andre skriblerier 0 thoughts on “Freyas Blog lever og fyldes med passion og kærlighed!”

Freyas Blog er hermed indviet! Det har holdt hårdt og jeg har prøvet til flere gange. Men nu vælger jeg at tage Freyas Blog til et andet niveau med kærlighed og passion – og professionalisme. Det er nemlig sådan, at jeg har besluttet, at bloggen skal leve og give værdi til dig, der har lyst til at læse med her på Freyas Blog.

Freyas Blog er i luften med passion og kærlighed

Mit hjerte sprudler af glæde over, at Freyas Blog endelig lever!

Det der med at blogge har været noget, jeg har ønsket mig og øvet mig på mange gange. Jeg tror grunden er, at jeg knuselsker at skrive og jeg ved, jeg har noget at give. Hver gang jeg har prøvet til, er jeg faldet igennem – med mine egne øjne! Jeg har ikke haft de rigtige værktøjer til at skabe det input til min hjemmeside, jeg faktisk har ønsket. Og så er bloggen døet lidt ud og “glemt”.

Men nu har jeg fået de rette værktøjer og mit hjerte sprudler! Jeg har fået viden omkring det at skrive blog – og jeg har fået ændret mit mindset om, at jeg faktisk gerne MÅ stå frem i lyset og shine. Det er jo netop noget af det, jeg hjælper andre med i min hverdag. Nu er det vist på tide, jeg selv står frem og shiner! Det er sådan en varm og sprudlende crazy følelse af glæde over, at jeg nu kan skrive for at skrive, have mig selv med i det 100%, holde fokus på det jeg ved jeg er god til – og give værdi til jer, der læser med!

I bloggen vil jeg dele mine tanker og min viden om kærlighed, seksualitet, berøring, massage, samtale og alt mulig andet, som jeg gennem årene har fået med i min værktøjskasse for at kunne hjælpe mennesker fra et sted i livet til et andet. Det er nemlig det, jeg gør… hjælper mennesker. Det er her min passion ligger, her mit hjerte banker og her, jeg er bedst.

Så… er I klar derude? FOR DET ER JEG!

Følg også med inde på Facebook og det vil glæde mig, hvis du vil være med til at sprede budskabet om Freyas Blog! TAK.

Kærlig hilsen

KONTAKT