Godt nytår 2019 – et helt nyt år at tage hul på!

januar 1st, 2019 Posted by Andre skriblerier 0 thoughts on “Godt nytår 2019 – et helt nyt år at tage hul på!”

Så har vi taget hul på et nyt år. Et helt nyt år uden “historie”… og du har lige nu muligheden for at “tegne” lige præcist det år, du ønsker dig!

Denne nytårsmorgen har jeg siddet ved mit spisebord og kigget ud på en blæsende 1. januar – et helt nyt år.

Jeg tror, vi alle har vores små ritualer omkring nytår. Hjemme hos os er den 31. december en dag, hvor vi er OS – bare Claus og mig. Vi nyder hinandens selskab og drikker bobler, mens vi laver hjemmelavet sushi og taler om året, der er gået. Vi fejrer sjældent nytår til langt ud på natten, til gengæld bruger vi aftenen på at reflektere.

Og denne formiddag sidder jeg så her og tænker tanker. En anden lille tradition jeg har er, at jeg spiser hjemmelavede glutenfrie pandekager med mørk chokolade og nødder – og drikker bobler fra morgenstunden. Det kan man sikkert sige meget om, men for mig er det frihed til at møde det nye år med nydelse og god tankevirksomhed fra morgenstunden.

2018 – et år, der kaldte på reflektion og granskning af hjertet

Det har været et udfordrende år! Jeg har truffet nogle valg omkring min virksomhed og hvor mit fokus fremadrettet bør være. Naturen er kommet mere ind i min virksomhed på flere fronter. Og på den private front har det været et år, hvor vi som familie har været udfordret, men også har fundet styrken i at være en familie.

Ofte ser man mig som den powerfulde og glade Freya. For nylig var der en, der kaldte mig “the girl with a 24/7 smile”. Og det billede er nok meget rigtigt. Når jeg altså er i mit rette element, er jeg stort set altid smilende og glad, fordi jeg er tro mod mig selv!

Men der har også været bekymring, tvivl, tab af power og følelse af håbløshed. At finde ind til lige præcis den, jeg er i hjertet, og kunne have det som levevej, har været hamrende svært. Der er jo så meget, jeg gerne vil og det har været svært for mig at være klar i mælet om hvad jeg ønsker at bruge mig liv på!

I den sidste del af 2018 lykkedes det mig dog at finde ind til kernen af mig selv. Jeg har ønsket at integrere naturen i min virksomhed i mange år. Faktisk fra dengang, vi startede vores rejser til Arizona for 11 år siden. Det er nu endelig ved at bide sig fast og blive en gennemgående tråd i det, jeg tilbyder. Jeg har også valgt at skære nogle ting fra. Og jeg er ved at blive meget mere klar i min beskrivelse af mig selv og min virksomhed! Det har været en mega svær proces, men også en meget vigtig proces! Derfor er jeg heller ikke færdig endnu!

2019 – et år, der kalder på ærlighed og personlig udvikling

Så sidder jeg her… den første dag i det nye år! Jeg gjorde status i går, i dag kigger jeg fremad. Fordi der har været ting i familien, der har krævet min opmærksomhed, har jeg ikke rigtig nået at lægge planer for dette år. Måske er det godt nok – for alt imens livet har gået sin gang, har tingene taget form indeni mig.

I det nye år skal jeg holde fokus! Fokus på, at jeg kan gøre en forskel for det enkelte menneske – mest for kvinder og par. Jeg skal også inddrage naturen meget mere i mit arbejde med mennesker. Både fordi det er det, jeg brænder for og fordi det er her, vi som mennesker kan skaber de store forandringer i vores liv.

Jeg tror på, at jeg kan skabe det liv jeg ønsker mig som selvstændig! Jeg skal bare være tro mod mig selv og det, jeg har at tilbyde andre! Jeg har så meget at give af, og i starten af dette år skal jeg have det beskrevet og ført ud i livet.

I dag skal jeg lægge planer og kalenderen skal frem!

Der skal sættes datoer for Skoven kalder – mine events ud i naturen, især for kvinder! Som kvinder har vi brug for at komme ud og mærke os selv og at mærke fællesskabet! At sidde omkring bålet, at tale om livet og at reflektere! Vi skal turde slippe vores angst for stilheden, turde sætte ord på smerten og på det, vi hver især gerne vil! Der er også andre, der vil have godt af at komme med ud i skoven! Derfor er det med i mine planer, og der planlægges således også Skoven kalder for både mænd og kvinder – og for de unge.

Der skal sættes datoer for PREP-kurser – weekender for par, der gerne vil mere med deres parforhold! Det er som sådan ikke for kriseramte par, men for de par, der gerne vil have det bedste ud af deres parforhold! Jeg tror på, at vi har mødt hinanden af en årsag, om et er for 1 år siden, eller for 20 år siden. Vi kan altid blive bedre som par og som elskende.

Der skal planlægges kvindecirkler – noget, jeg har drømt om at gøre i årevis, men ikke rigtig er kommet videre med. At samle en gruppe af kvinder, som ønsker fællesskabet og nærværet, og som ønsker at knytte bånd og udvikle sig sammen og selv. Vi skal ud i naturen, bruges naturens kræfter, skoven, månen, dyrene, vores evner til at begå os derude og at kunne klare os i naturen.

Klinik i Viborg – og nu også i Løgstrup!

Jeg har haft klinik i Viborg siden 2011. Her har jeg tilbudt Nordlys massage, parterapi og coaching for kvinder, der ønsker at finde ind til sig selv. Jeg elsker min lille klinik i hjertet af Viborg – men nu har muligheden budt sig for, at jeg kan indrette mig i et lille lokale i Løgstrup, hvor jeg selv bor.

Her har jeg kun 9 m2, og har dermed ikke plads til de store armbevægelser. Derfor er det kun Nordlys massager, jeg tilbyder her. Jeg ville være startet lige før nytår, men det har taget mig lidt længere tid end forventet at indrette mig, og derfor har jeg første dag her på fredag, den 4/1. Fremadrettet vil det være om onsdagen, der er åbent for booking af massage i Løgstrup – og så må vi se, om der er basis for mere end en dag i lokalet her.

2019 – hvad skal du bruge året til?

For mig er målet helt klart: jeg skal udvikle min virksomhed, så jeg kan skabe en stor værdi i andre menneskers liv. Jeg skal blive skarpere på, hvad det er jeg kan tilbyde dig – og hvorfor! Jeg skal rejse mere, fordi det gør mig glad og fordi det skaber værdi i mit liv og i min virksomhed! Jeg skal skrive mere, fordi jeg godt kan li´ det, og fordi jeg har noget på hjerte. Jeg skal ud i naturen og jeg skal være alene ude i skoven. Jeg skal nyde nætterne i shelters rundt omkring, lave bålmad og nyde stilheden. Jeg skal samle mine tanker ude i naturen, fordi det er her, der er ro til det. Jeg skal le

ve livet, nyde familien og gøre det, jeg brænder for!

Ved du, hvad du vil bruge 2019 til? Du har lige nu et helt nyt og ubrugt år foran dig, og du kan vælge at lade hver dage tage den næste, lade tilfældigheder og andres drømme styre dit liv… eller du kan vælge at tage året i dine egne hænder og skabe værdi i dit eget liv?

Følg med her på bloggen, hvis du vil mere med dit 2019. Hvis du tør tænke tanken om at ændre bare en lille smule, for at få den lykke du ønsker dig, så kan du med fordel også abonnere på mit nyhedsbrev. På den måde misser du ikke blogindlæg, når de kommer. Du tilmelder dig lige HER!

Og nu vil jeg være nærværende med min egen planlægning af 2019…

Kærlig hilsen
Freya Chalotte

 

 

KONTAKT