Gør noget godt for dig selv op til jul – og få 15% rabat!

december 4th, 2018 Posted by Klinik Freya Chalotte 0 thoughts on “Gør noget godt for dig selv op til jul – og få 15% rabat!”

Julen og nytåret nærmer sig med hastige skridt, om vi vil det eller ej! Jo – de fleste ser frem til fridage og nærvær med familien. Men med alt det, vi skal nå op til jul, er risikoen for at glemme os selv absolut til stede! Imellem brunkagebagning, juletræshentning, julegaveindkøb, julefrokoster og hvad vi ellers skal, glemmer vi at trække vejret og være gode ved os selv!

Jeg kan godt mærke på min kalender, at mange glemmer at gøre noget godt for sig selv i de sidste uger af året. Men ærlig talt – skal du ikke lige huske, at gøre noget godt for dig selv også? Så du rent faktisk kan gå til julen med afslappet sind og en krop, der ikke er tung og øm?

Der er stadig tider i min kalender inden jul! Og jeg vil gerne være med til at give dig en god jul! Derfor kan du resten af 2018 smide dig på briksen hos mig og slippe stress og huskesedler for en stund! Book f.eks. en tid og nyd en dybdegående, nærværende og groundende massage – med 15% rabat!

Julepris

Julepris betyder, at prisen for ALLE behandlinger og sessioner er med 15% rabat frem til 24/12-2018 (dog ikke på naturoplevelser/Skoven Kalder arrangementer).

Book din tid til en massage inden jul! Der er ingen rush hos mig, der er til gengæld altid sat tid nok af til en snak og en god massage. Gør noget godt for dig selv, så du har overskuddet til at gøre noget godt for andre i julen 🙂 Du kan jo også vælge at gøre noget godt for en, du holder af – eller en god medarbejder, der trænger til lidt ekstra her op til jul! Alle gavekort der købes senest 24/12-28 vil også være med 15% rabat.

Book din tid LIGE HER!

 

Kærlig hilsen

Freya Chalotte

 

 

KONTAKT