I tirsdags blev jeg mormor igen – derfor noget om kærlighed og taknemmelighed

oktober 13th, 2017 Posted by Freya privat 0 thoughts on “I tirsdags blev jeg mormor igen – derfor noget om kærlighed og taknemmelighed”

Wauw, den kærlighed!!! Her gik jeg og troede, jeg lige havde styr på det hele – på bloggen og på mig selv! Men kærlighed ændrer altid alting!

Jeg ville jo ha´ skrevet et blogindlæg på den nye Freyas Blog i mandags og var også godt igang. Men jeg skulle være mormor “lige om lidt” og den sidste uges tid bare været skør og meget væren i nuet. Så i tirsdags skete det! Jeg blev mormor – for 2. gang og jeg er væltet bagover af kærlighed og taknemmelighed!

Det der med at blive mormor er bare noget helt særligt! Jeg troede at det med at blive mor var stort – men det her er ikke mindre stort! Jeg er så fyldt op af stor kærlighed og er dybt taknemmelig for, at det lille menneske er landet i vores liv.

Det er sådan nogen dage som disse, at jeg mærker, hvad kærlighed virkelig er! Sådan helt ind i kernen af begrebet kærlighed!

Jeg er blevet ældre nu – kærlighed ER bare vigtigst

Ren kærlighed - Lille V!

Selvfølelig er jeg meget ændre nu, end da jeg selv fik børn. Jeg er blevet mere blød i kanterne og jeg er blevet SÅ meget klogere efter jeg er blevet ældre. Jeg har fundet ind til mine værdier i livet, meget mere, end jeg havde da jeg var ung og blev mor. Kærligheden blomstrer til mit lille nye barnebarn – og til mit “store” barnebarn på 3 år. Jeg er SÅ taknemmelig for, at jeg fik børn tidligt, også selvom det ikke var spor let i den situation jeg stod i og selvom jeg ikke var den mor, jeg gerne ville være, når jeg ser tilbage. Men at blive mor tidligt betyder i dag, at jeg kan NYDE at være mormor til 2 lækre drenge, inden jeg er blevet 50!

Jeg er – faktisk – blevet meget bedre til at være i nuet! Det er også derfor, det ikke var “vigtigt nok” at skrive på bloggen i sidste uge! Jeg har været til stede sammen med min datter i det omfang, hun havde brug for mig og nu sammen med den lille familie.

Og ved du hvad? Det er den mest fantastiske fordel ved at være selvstændig! Jeg kan selv bestemme, hvornår jeg arbejder og hvornår jeg er sammen med min familie. Længe leve friheden til at gøre det, vi brænder for og er passionerede omkring. Længe leve friheden til at være sammen med de mennesker, der betyder mest i vores liv.

Kærligheden er det allervigtigste i mit liv og min største drivkraft!

Kærlig hilsen mormor

KONTAKT