Klinikken får ny adresse

december 9th, 2017 Posted by Klinik Freya Chalotte 0 thoughts on “Klinikken får ny adresse”

Så er det ganske vist! Klinikken og Freya Chalotte FLYTTER! Kontrakten er underskrevet og nu glæder vi os bare helt vildt til at indtage vores nye lejemål i centrum af Viborg.

Jeg har været SÅ glad for mit skønne kliniklokale i Toldboden 1, men det er blevet tid til at gøre noget andet. Det er en beslutning, der har været længe undervejs, men den blev truffet i september, hvor jeg sagde mit lejemål op. Uden på nogen måde at vide, hvad der så skulle ske!

klinikken flytter

Men når en dør lukkes, åbnes der en ny. Mette (som har været min nabo i Toldboden) og jeg besluttede, at vi ville arbejde på at skabe et lille nært fællesskab sammen. Og så gik vi på jagt efter det perfekte lejemål – og fandt det egentlig ret hurtigt. Vi har allieret os med endnu en skøn kvinde og har dermed kunnet sige ja tak til et lejemål, hvor der er plads til 3 samarbejdspartnere og god plads til at tænke kreativt. Vi skaber et fællesskab for balance i krop og sjæl. Vi laver noget vidt forskelligt, men formålet er at gøre en forskel og skabe balance for andre mennesker.

Flytterod hos Freya Chalotte!

Min klinik ligger derfor lidt i flytterod den næste tid. Der er en del, der skal pakkes ned, så jeg kan få gjort klar til flytning. Men jeg har stadig åben for klienter og faktisk har jeg åbnet kalenderen endnu mere op i næste uge (uge 50), da sidste dag på klinikken er tirsdag den 19. december. Herefter er der dømt flytning og juleferie (med flytning)… Du kan altså stadig nå at booke en tid inden jul på hjemmesiden eller direkte via tidsbestilling.

Så… nu vil jeg gerne præsentere (trommehvirvel)…
den nye klinikadresse pr. 1. januar 2018:

Sct. Mathias Gade 66A, 1.tv i Viborg

Der vil komme meget mere info om det hen over julen. Jeg sender selvfølgelig også en mail ud til klienter og venner af mig og af klinikken. Glæd jer – det bliver amazing 🙂

God weekend og kærlig hilsen

Freya Chalotte

KONTAKT