Nogen gange gør livet bare ondt

februar 21st, 2019 Posted by Freya privat, Personlig udvikling 0 thoughts on “Nogen gange gør livet bare ondt”

Jeg har taget en ordentlig tur i den følelsesmæssige rutsjebane, har slået mig lidt undervejs, er blevet sendt til tælling, og har rejst mig igen! For det er det, jeg gør – og det er det, vi skal!

Når livet gør ondt

Forleden dag sad jeg her ved mit stuebord med en journalist siddende over for mig. Vi talte i 3 timer om mig og mit liv. Det var grænseoverskridende at dele min historie, men også forløsende. Så mange minder, der væltede op i min bevidsthed, så mange følelser – sorg, frustration, angst, tristhed, vrede og tæmmet vildskab, alkohol, børn, healing, terapi, glæde, familie, ro og kærlighed!!!

Det blev bl.a. til en snak om, at livet sommetider kan gøre så ulideligt ondt! Og det gjorde det også at tale om det igen…! Det tog sgu pusten fra mig. Mest af alt fordi det altid er en del af en helingsproces at tale om det, der gør ondt eller har gjort ondt.

Det har også fået mig til at se på mit liv igen. Se på det og konstatere, at jeg er på helt rette vej. Der er ting, der skal justeres, kampe jeg ikke gider kæmpe og gaver, jeg skal tage imod og folde ud.

Du er meget velkommen til at følge med i min personlige rejse her på bloggen og på min Instagram profil.

Naturen heler!

Vi har alle en historie!

Vores historier er forskellige! Nogle af os har en historie, der virkelig gør nas, nogen har en historie, der har været uden de store udfordringer. Fælles for os alle er, at vore historier har gjort os til dem, vi er i dag! Min historie er MIN og den er mega vigtig for min personlige udvikling, ligesom din historie er DIN og den har gjort dig til dig!

Vi skal finde viljen og lysten til at rejse os, hver gang livet sender os til tælling! Men vi kan ikke altid bære vores historie selv. Nogen gange har vi brug for andre til at hjælpe os med at folde vores historie ud, tale den igennem og hele os selv! Den fortrolige og tillidsfulde samtale kan noget helt særligt – hvis vi tør lukke op, være sårbare og ærlige, kan samtalen forløse og skabe noget nyt og godt i vores liv.

Rigtig god torsdag til dig.
Kærlig hilsen
Freya Chalotte

KONTAKT