Reception i det nye fællesskab på Hjultorvet

februar 14th, 2018 Posted by Klinik Freya Chalotte 0 thoughts on “Reception i det nye fællesskab på Hjultorvet”

3 skønne kvinder byder nu indenfor i det nye fællesskab

Endelig, endelig, endelig kan jeg invitere dig til RECEPTION i vores skønne fællesskab på Hjultorvet. Se invitation HER!

Vi er tre meget forskellige kvinder, men vi har noget tilfælles. Nemlig ønsket om det selvstændige liv med glæde, frihed, trivsel og livskvalitet som nogle af nøgleordene i hverdagen. Fordi vores grundprincipper for et godt selvstændigt liv er nogenlunde de samme, giver det god mening at skabe et fællesskab. Nu er vi kommet så langt i indretningen af vores fællesskab på Hjultorvet, at vi er klar til at invitere verden indenfor til en reception.

Birgitte Dyring (Stressfri Viborg), Mette Kvorning (Akupunkturen i Centrum) og Freya Chalotte (Freya Chalotte Askjær).

Freya Chalotte – det er mig – og jeg er en del af trekløveret på Hjultorvet…

.. med en passion for det gode liv, det boblende og glade budskab om kærlighed til krop og sjæl og at gøre en forskel i andre menneskers liv. Mit ønske om at alle bør finde og leve deres fulde potentiale og ønsket om at skabe de bedste match mellem mennesker er det, der driver mig.

Jeg har sagt ja til et skønt fællesskab i dejlige lokaler i hjertet af Viborg. Her er højt til loftet og bygningen rummer sjæl og god atmosfære. Kom forbi og fejr livet og vores nye lokaler!

Sæt et stort X i kalenderen

– den 2. marts 2018 kl. 14-17

hvor vi inviterer venner, familie, klienter, patienter,
kunder og forretningsforbindelser
til vores reception i Sct. Mathias Gade 66A, 1.tv. i Viborg.
Vi glæder os til at se dig og har selvfølgelig bobler på køl.

 

Jeg håber at se dig og glæder mig til at vise dig mine nye lokaler. Du får også mulighed for at møde mine to skønne kolleger.

Læs i øvrigt mere her, hvad jeg tilbyder i de nye lokaler.

Kærlig hilsen

Freya Chalotte

 

KONTAKT