Yahooo Hjultorvet er indtaget!

januar 5th, 2018 Posted by Klinik Freya Chalotte 0 thoughts on “Yahooo Hjultorvet er indtaget!”

Januar og ny adresse

Klokken har slået januar og jeg er flyttet på Hjultorvet!

 

Allerførst vil jeg ønske dig et rigtig godt nytår. Jeg håber, du er kommet godt ind i 2018. Vi havde et stille, men hyggeligt nytår med vores datter og vores to skønne børnebørn. Festen var ikke lang, men meget hyggelig 🙂

Jeg har brugt en del af juleferien på at pakke min klinik i Toldboden samme og flytte dem til min nye adresse på Hjultorvet. Vi har besluttet at skabe et fællesskab med mennesket i fokus og jeg kommer til at have til huse sammen med to skønne kolleger.

Så der er blevet pakket, pakket ud, holdt en del “fællesmøder”, vi har været på IKEA tur og i genbrugsbutikker. Nu er vi endelig ved at være helt på plads i vores nye lokaler.

Jeg har længe glædet mig til at kunne byde indenfor i de her gamle lokaler, som er nye for mig. Jeg kan fremadrettet findes midt i hjertet af Viborg, på Hjultorvet og med en adresse, som hedder:

Sct. Mathias Gade 66A, 1.tv. i Viborg.

Hjultorvet

Du kan parkere på en af byens parkeringspladser, du skal blot huske at stille din p-skive! Alle steder i Viborg har p-vagterne travlt, så husk det! Husk også at parkere et sted, hvor parkeringstiden er lang nok til din aftale hos mig.
Vælg f.eks. at parkere på Fischers Plads, på Preislers Plads eller på St. Sct. Peder Stræde.

Der kommer snarest super flotte skilte op udenfor bygningen og i opgangen. Indtil da må du notere dig adressen, gå ind i porten og ind ad døren til venstre. Og så op på 1. sal. Vi glæder os til vores nye flotte skilte er klar.

Og det varer heller ikke længe, inden der kommer et opslag fra mig og mine nye kolleger. Og selvfølgelig kan du også se frem til en reception i de her gamle, nye lokaler.

Jeg glæder mig til at se dig igen – denne gang i andre omgivelser, mere hygge, lidt flere hverdagslyde omkring. Men jeg tilbyder stadig det samme som i Toldboden – kærlighed til krop og sjæl. Læs mere om massage, terapi og coaching og forløb.

Kærlig hilsen
Freya Chalotte

KONTAKT