Klinik i både Viborg og Løgstrup

januar 16th, 2019 Posted by Klinik Freya Chalotte 0 thoughts on “Klinik i både Viborg og Løgstrup”

Tænk at have klinik både i Viborg og i Løgstrup! Så heldig er jeg nu, og det er lidt som en drøm, der bliver virkelighed!

Viborg

Jeg er umådeligt glad for klinikken i Viborg. Den ligger centralt i byen, midt på Hjultorvet, det er nogle skønne lokaler, der er god plads til at holde foredrag, kurser og andet, og så er her bare dejligt at være.

I Viborg kan jeg tilbyde både Nordlys-massage, parterapi, individuelle sessioner og coaching. Her kan jeg det hele, fordi her er plads og muligheder. I 2019 forventer jeg at holde forskellige kurser og workshops i lokalerne her, både PREP-kurser for par, massagekursus for par og en kvindecirkel.

Mine lokaler i Viborg

Løgstrup

Jeg har længe gerne villet kunne tilbyde massage i min egen by, Løgstrup. Det har bare ikke været muligt tidligere. En mulighed viste sig, og det betyder, at jeg nu også har en lille bitte klinik i Løgstrup. Den ligger midt i vores lille by, et skønt lille lokale – men med meget begrænset plads. Der er ikke noget venteværelse, men kun et lille lokale på 9 m2, hvor jeg lige har plads til briks og et sted at have en indledende samtale. Men her er virkelig hyggeligt og plads til det, der er brug for.

Det betyder, at jeg kun tilbyder Nordlys-massager i Løgstrup. Til gengæld ER jeg her og det er jeg glad for! Jeg har selvfølgelig et opstartstilbud, hvor du kan booke en massage og få 100 kr. i rabat.

Det lille lokale i Løgstrup

Du kan booke din tid HER – både til Viborg og til Løgstrup.

Jeg glæder mig til det nye år – 2019 bliver et fantastisk år med masser af outdoor-muligheder (Skoven kalder), nye kurser og workshops – og sikkert også et godt tilbud hist og pist. Vi ses – i Viborg, i Løgstrup – eller ude i skoven!

Kærlig hilsen
Freya Chalotte

KONTAKT