Nu kan du også få massage i Løgstrup!

december 13th, 2018 Posted by Klinik Freya Chalotte 0 thoughts on “Nu kan du også få massage i Løgstrup!”

Det er ganske vist! Jeg har haft klinik i Viborg siden maj 2011, og pr. 1. januar 2019 vil du nu også kunne få en god, nærværende og groundende Nordlys massage hos mig i Løgstrup!

Jeg har længe ønsket mig at kunne tilbyde massage til Løgstrup og opland, men det har ikke kunnet lade sig gøre tidligere. Men nu flasker det sig! I et lille fint lokale på Østergade vil jeg fra det nye år kunne byde dig indenfor til massage. Billeder og mere info kommer i løbet af uge 51, når jeg får malet og gjort lokalet lidt mere klar, end det er nu. Jeg GLÆDER mig!

Jeg tyvstarter faktisk mellem jul og nytår, hvor jeg holder åbent den 27. og 28. december. Efter nytår har jeg åbent i Løgstrup om onsdagen.

Book din tid til massage i Løgstrup

Du kan booke dine tider i Løgstrup via hjemmesiden HER. Og fordi jeg tænker, du skal have muligheden for at prøve en god massage af, har jeg selvfølgelig sørget for en rasende god opstartsrabat for tider booket i Løgstrup. Det betyder, at du frem til udgangen af januar kan booke tid til både Nordlys Klassisk massage og gravidmassage for -100 kr. for en times massage (normalpris 600-650 kr.).

Jeg glæder mig helt vildt til at byde dig indenfor i mit meget lille, men hyggelige lokale i Løgstrup.

Kærlig hilsen
Freya Chalotte

 

KONTAKT